Защо Антония Петрова лъже за синините по нея? (СНИМКИ)

3494
31 Май 2012, 19:35


 

„За разлика от вас - хора с болни мозъци, аз работя с факти: Нямам белези по коленете и това се вижда от снимките”, тросна се Антония Петрова на стената си във Фейсбук.

 

 

Мис България 2009 продължава да твърди, че Бередин не й е посягал и няма белези по краката. Но HotArena.net също като нея „работи с факти” и снимките ни доказват точно обратното – Антония Петрова е с насинени крака!

 

 

Припомняме, че както HotArena.net първа писа, Антония Петрова лъсна със странни белези по краката. Откъде са синините, не стана ясно, но според запознати мъжът й Александър Бередин бил доста агресивен. А и да не забравяме, че преди година я отвлече и самата тя твърдеше, че е упражнил насилие над нея.

 

 

„Кой нормален човек би сключил брак след 6-годишна връзка, ако беше „жертва на системен тормоз и насилие”, пита риторично Тоца Крокодила във Фейсбук в опита си да оправдае синините. Явно Антония Петрова не е от нормалните, тъй като именно тя се омъжи за похитителя си!

 

 

Нататък Мис България продължава с оправданията, като твърди, че Бередин не пие и никога не би й посегнал. Освен това, двамата в момента били на почивка в Охрид и като доказателство Петрова публикува снимки от екскурзията, от които се вижда, че няма синини по краката.

 

 

Ясно е, че белезите са избледнели, тъй като от снимките на HotArena.net синините се виждат с просто око.

 

 

„След първия семеен скандал, родителите ми са се оплакали на съседи” - не сме имали никакви семейни скандали и там, където те живеят, нямат съседи или ако имат далече, то не ги познават и не биха се „оплакали” на който и да било за нещо, което не е станало, също така ние не живеем с родителите ми, което е нормално, така че разни „баби” не биха могли да знаят какво се случва в дома ми и т.н.”, заключва Антония Петрова.

 

 

HotArena.net не оспорва местонахождението на родителите й, нито алкохолните залитания на мъжа й. Ние само прилагаме снимки, които сами говорят за себе си.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ivan
преди 5 години
0
DOGGYSTYLE
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
дйуифоиер
преди 5 години
0
Абе тея синини по колената са от всичко друго, ама не и от бой. Кой ако налага жена си, ще я млати по капачките бе хора хахаххахаха коленичила е някъде просто...ма то и за това мозък се иска да се усетиш, няма как да напишеш подобна тъпотия с мозък
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Athens
преди 5 години
0
Niama po antipatichen chovek za men ot Antonia Petrova.....ima neshto v tazi jena koeto drazni..karate da ne I simpatizirash..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
123
преди 5 години
0
Не знам кой е по-нещастен, като гледам на снимката как гледа горкия оставам с убеждението че вече е разбрал за грешката си да се ожени за нея. Толкова изглежда нещастен...а тя изкуственно щастлива. Няма да го бъде този брак дълго....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hyj
преди 5 години
0
Nali sama kazva6e 4e q e bil i tormozil,taq ne e u red :D
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени