Защо Биляна Общата се намърда в кревата на Азис? Истинската причина вижте само ТУК + снимки

https://hotarena.net/laifstail/zashto-biliana-obshtata-se-namarda-v-krevata-na-azis-istinskata-prichina-vijte-samo-tuk-snimki HotArena.net
Защо Биляна Общата се намърда в кревата на Азис? Истинската причина вижте само ТУК + снимки
Дъртото коте, както наричат новата изгора на футболиста Валери Божинов – Биляна Общата, полегна в кревата на Азис, похвали се с фото самият певец, видя HotArena.

Бившият мъж на Алисия и Николета e довел в София гаджето си, тъй като в момента е няколко дни почивка от подготовката на Партизан. Азис поканил сръбкинята на вечеря, а после я натикал в леглото си, уж да я тества за снимките за новия си клип. Истината обаче е съвсем друга!

В последно време набеденият за Крал на поп фолка, никак не му върви с публичния имидж. Певецът потъна в забрава и никой не се интересува от персоната му, особено след като хита му „Хабиби“ се оказа 100% краден. Азис вече е напълно безинтересен и скучен за медиите. Точно затова сега се пробва някой да го забележи и да напише два реда и за него покрай Биляна, карайки Божинов да ги снима в леглото.

Биляна Дол и Костинбродския славей се запознаха миналия месец в Брюксел на участие на певеца, а Биляна бе сред фенките, които го аплодираха най-силно, пише Телеграф“

20 Коментара

Vladi

преди 7 години

BOJINOV KAK MOJE DA SE IZLAGA S TOZI TRAVERS! ! !

Коментирай

! ! !

преди 7 години

тая много грозна бе

Коментирай

Ани

преди 7 години

Само аз ли намирам тази Жена за изключително красива!? Глупаво е да наричате жените "дърти" само защото не са на 20 и... Усмихнат и позитивен ден на всичк::)

Коментирай

OMG

преди 7 години

тази прилича на 60 годишна

Коментирай

QNA

преди 7 години

KURVA GROZNA E TAZI MNOGO POD NIVOTO NA ALISIA I NIKOLETA,TAZI MOJE SAMO DA IM IZLUSKA OBUVKITE

Коментирай

Стефан

преди 7 години

Циганина и циганката се събраха !

Коментирай

МАЛОУМНИ

преди 7 години

АЗИС ДРАЗНИ НИКОЛЕТА, А НИКОЛЕТА ПОРЪЧВА СТАТИИ ДА ГИ ПЛЮЕ. ЦИГАНСКА РАБОТА

Коментирай

Emi

преди 7 години

Na vsqka jena pojelavam na 39 da izglejda taka ..Mnogo po sveja e ot Nikoleta i Asq !!

Коментирай

OMG

преди 7 години

40 годишно женище вместо да е улегнало си вее дъртата съхнеща слива по снимките, И това ако не е гнусотия здраве му кажете. Ще е и много тъпа ако вярва, че е единствена на Валери. А сърбите как й се подиграват на тая лелка не е истина,чак и руснаци питат дали е транссексуален в инстаграма на Азис

Коментирай

Много красива жена е Биляна

преди 7 години

Е много е красива.Слага в джоба си Клозета общия дето всички се изплюха в него.На 39 Клозета общия гнусен миризлив и долен може само да мечтае да изглежда така.Това е положението.Биляна има и хубаво тяло за разлика от грозното тяло без талия мощен гръб и къси недъгави крака.Е това е истината Никулето проста и колкото и да плащаш да пишат статии срещу Биляна хубава си е.

Коментирай

:D :D :D

преди 7 години

Не, благодаря - ходещ скелет с пластмасова мутра, прилличащ на травестит. Да ви имам и вкуса за красота. Наистина възраста няма значение и във фирмата, където работя има уникално изглеждащи жени, дори на 50 години. Но при Билянка положението е трагично.

Коментирай

МУУУХАХАХАХА

преди 7 години

Лелчето добре си е замазало муцуната с фотошоп. С нищо не е по-различна от Николетата - и тая е жадна за слава женица, вееща си дътия гол задник по снимките. Ама тук някой, който си мисли, че ще дразни Никлозета по тоя начин яко я е захвалил тая амортизирана проститутка. Бившия й мъж неслучайно я изртита.

Коментирай

Иииииихаааааа

преди 7 години

Хааахаха, Клозетка Лозанова пак е яхнала метлата. Спокойно бе жена дърта или не изглежда в пъти по добре от теб, а Бижинов си е изгубил акъла по нея. А Азис, Азис винаги е бил актуален ;) така че статията е пълна фантастика на някой който явно не може да си намери място от злоба. Злобата загрозява и застарява ;))) :D.

Коментирай

hhh

преди 7 години

В този случаи важи поговорката - Всичко се връща и то едно към едно.Както Николета парадираше с Валери и Азис, сега тази същото го прави.Снимки голямата любов с Божинов.Е наистина хора мислете какво правите, защото същото ще го получите.Николетка ви е светъл пример как не трябва да се държите.

Коментирай

PFFFFFF

преди 7 години

Това лелче си прави същите позьорски и курвенски снимки като Никлозета. Вижте й инстаграма 1:1 са - голи задници, цици, демострции на голяма "либоф". А уж била умна, различна и улегнала, същия боклук си е, само че сръбски. И на нея ще й теглят шута рано или късно едва ли някой си мисли, че тая ще е последната му.

Коментирай

тттттт

преди 7 години

Ами какви да хареса Божинов, умни и скромни момичета ли?Всички видяхме, че такива го режат директно.Николета е тъпа ама и този не и отстъпва по тъпотия.Нямало да показва повече личния си живот и хоп един куп снимки с лелката.А и не ви ли идва на ума, че никой не го е карал да се снима с Николета за да дразни Алисия.Той по този начин унижава и натрива носа на бившите си жени- вижте ме с новата ми и се пръскайте от яд.Същото го прави и онзи смешник Джизъса.Това не са мъже, а курви, не знам защо тях все ги изкарват невинни.

Коментирай

майсторката кака, майсторката

преди 7 години

Божинов просто си намери майстора. И какви са тия простотии жена на 39 била баба хааааааааааааааахахахахаха, а да не говорим че някой нямат и 30 а изглеждат по на 39 ;), похабени и смачкани.

Коментирай

Юлия

преди 7 години

Докога ли ще я търпи "майсторката"? След 4-5 годинки като подгони 50 -така ще й бие шута ако и толкова я изтърпи.

Коментирай

21176

преди 7 години

А защо фамилията й е Дол? Нали уж се е развела. Или лелчето със собственото си име е г-жа Никоя. Същата утрепка като Никито си е. Този цял живот ще си прехвърча от една проститутка на друга. Стойностна жена и минута не би изгубила с него.

Коментирай

Hotlaina

преди 7 години

Скромните и обикновени момичета за жалост се харесват от скромни и обикновени момчета. Много са малко случаите в които известен мъж с пари си хваща момиче, което не е известно. На Валери всичките му забежки са със силиконови диви, това си търсят играчите. Скромните момичета са ниски топки, нямат силикон, 200 бройки зад гърба си и т.н. Мъже като Валери, да не циврят , че им харчели парите и ги правели на маймуни, защото те сами си го набиват с

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.