Защо Джино ходи с пистолет като квартална мутра? (Фото)

https://hotarena.net/laifstail/zashto-djino-hodi-s-pistolet-kato-kvartalna-mutra HotArena.net
Защо Джино ходи с пистолет като квартална мутра? (Фото)
Въоръжен се движи из София Джино Бианкалана, видя HotArena!. Риалити героят е затъкнал отпред в гащите се пищов, който ясно се вижда от околните.

Сащисани минувачи изразиха възмущението си от селската изцепка на Джино. „Това е супер просташко, да се разхождаш с пистолет посред бял ден в център ба София“, дивяха се те.

От какво се пази Джино?, питат се схората, които гледат да не са много близо до въоръжения младеж. Дали Бианкалана не се пази от Ловеца на бежанци Динко, с когото се изпокара зловещо в \"Биг брадър\"? Ако е така, на Джино ще му трябва по-сериозно оръжие, защото Динко има танк и хеликоптер!, пише \"България днес\".
 

6 Коментара

HAHAHAHH

преди 6 години

SME6NIK :D

Коментирай

16

преди 6 години

...най-вероятно е тапешник, както всичко менте по това менте....

Коментирай

Jino nedei taka

преди 6 години

Jinka, nedei da mi dava6 munisi, znam 4e 4ete6 komentarite :D ne se valnuvai tolkova, vsi4ki znaem kolko si kompleksiran i s beti da se snima6 i s kalina znaem te kakuv si pederas. Ako v usa da nosi6 pistolet e QKO COOL to v Bulgaria tiq kato tebe si imat ime "комплексари" :) maitap be, di6ai, tova e prosto 6ou :)

Коментирай

Този целия е в ментета

преди 6 години

Баси селтака

Коментирай

у квартала

преди 6 години

щото го е страх да не го изгърбят някъде,че дължи пари на бая хора :) ама докато извади пистолета,да пази равновесие с патерицата ли...бая бой ще яде..не знам за какво се е препасал така,на един шамар живот е тоя-жиголо-джендър!

Коментирай

ABE

преди 6 години

BE NJAMA LI KOJ DA GO NAEBE TOZI SKRIT PEDERAST MANGAL. EBA SI GADNATA MAJKA KIFLA. SHTE MU SE IZPRAZNJA V USTICHKATA, KOJATO TAKA DOBRE SI JA PRAWI NA TRATKA. PEDAL MRASEN,GRAMNI SE!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.