Защо Джорджано говори така? Медицински разкрития ТУК

3574
29 Септември 2015, 17:00


Ексцентричният Джорджано е може би единственият певец в света, който е успял да превърне дефекта си – носово говорене, в ефект. На пръв поглед говоренето и пеенето му звучат комично, но те са причинени от сериозен здравословен проблем, разбра HotArena.

 

Носовото говорене на Мирослав, както е истинското име на ексцентрика, се дължи на крива носна преграда и на цялостните му проблеми в областта на ушите, носа и гърлото. Това е специфичен и сериозен проблем, който Джорджано се страхува да излекува, а доскоро е нямал и средства да го направи, пише „Всеки ден”.

 

Този страх е причинен от УНГ специалист, който като започнал да му обяснява на какво трябва да се подложи, бързо успял да накара Джорджи да се примири с недъга си.

 

„Казаха ми, че трябва да ми правят някаква операция. Мен ме е страх от това, чувствам се добре, така че не искам да ми правят каквото и да е“, категоричен е 29-годишната интернет звезда.

 

Запушената носна преграда създава най-много ядове на изпълнителя на „Отиваме на купон“ през зимните месеци. Тогава носът му не спира да отделя и събира секрет, като Джорджано постоянно може да бъде видян с кърпичка в ръката.

 

Носовото горене обаче не е единственият УНГ проблем, който тормози Джорджано. Както стана ясно, момчето не чува добре и често, когато съквартирантите му подвикват нещо, той не реагира по никакъв начин.

 

Първа, проблемите му със слуха констатира Преслава след неколкократни опити да извика срамежливеца, който не реагира по никакъв начин.

 

Близките му се надяват, че с хонорара от „ВИП Брадър“ той ще превъзмогне страха си към УНГ лекарите и ще реши веднъж завинаги дефекта си. След една евентуална корекция, обаче, остава под въпрос дали бъдещите песни на изпълнителя ще бъдат отново такива хитове, след като той разчита най-вече на специфичния си глас.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени