Защо дъщерята на Дими избра да сложи край на живота си?!

19280
11 Декември 2012, 12:03


Дъщерята на Дими – Деметра Казълова, се е самоубила, научи HotArena.net. 23-годишното момиче слага край на живота си в апартамента в Лондон, където живее с по-голямата си сестра Ива.

 

Още по-трагичното е, че именно Ива открива безжизненото тяло на сестра си, писа „24 часа”.

 

Хронология на едно самоубийство

 

Деметра е на 12 години, когато научава, че баща й има различна сексуална ориентация. Дими сам признава на семейството си и иска развод от съпругата си Ралица. Всички са шокирани, като известно време двете дъщери на Димитри не желаят да контактуват с него.

 

Няколко години по-късно заминават за Лондон. Някъде по това време Деметра започва сериозно да посяга към наркотиците, писа „Всеки ден”. С помощта на родителите си момичето успява да спре с опиатите, сдобрява се с баща си.

 

Момичетата обичат баща си и съумяват да му простят, да проявят разбиране към личния му избор.

 

Дими често им ходи на гости, поддържат много добри отношения, споделят си всичко с него.

 

„Fuck the system” („Майната й на системата”), "Малка пияна психарка в червено", и други коментари на Деметра във Фейсбук дават да се разбере, че е била бунтарка. Въпреки това, никога не е писала нищо за самоубийство.

 

С второто влизане на Дими в Биг Брадър, Деметра често пуска коментари във Фейсбук относно играта на баща си. Тя истински се радва на участието му.

 

Преди няколко дни сестра й Ива се прибира в апартамента им и намира Деметра мъртва. Обажда се на майка си, а тя – в риалити шоуто, за да изкарат Дими от Къщата.

 

За да не разстройва Дими пред камерите, гласът на Биг Брадър без обяснение го кара да си събере багажа. Всички мислят, че е изгонен от зрителите.

 

След излизането от Къщата, Дими директно е вкаран в отделна стая и в присъствието на психолог му съобщават скръбната вест. Той е в шок.

 

По-късно се свързва и със съпругата си и двамата заминават при Ива в Лондон, където да погребат по-малката си дъщеря.

 

Причината за самоубийството на Деметра не е известна, но близки са категорични, че сексуалната ориентация на Дими няма нищо общо.

 

Стела Йорданова
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АВТОР
преди 5 години
0
както се казва язък за момичето! да почива е мир!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени