Защо е руса и синеока щерката на Азис?

https://hotarena.net/laifstail/zashto-e-rusa-i-sineoka-shterkata-na-azis HotArena.net
Защо е руса и синеока щерката на Азис?
Най-голямата загадка във фолка е разгадана, узна HotArena. Вече 7 години фенове и колеги на краля на чалгата Азис недоумяват как при двама мургави родители, се е пръкнало толкова красиво, синеоко и с руси коси дете.


Малката Рая, която певецът отглежда като принцеса, изглежда досущ като скандинавка. Визуално хлапето не прилича нито на майка си, нито на баща си. 

 
„Изненадва ме красотата й, изненадва ме, че не прилича на никого от нас – платиненоруса, със стъклени очи. Прилича на нещо средно между Ума Търман и Ева Херцигова”, признава изпълнителят. За да спре спекулациите, най-накрая Азис реши да разкрие истината. 


„Имал съм дядо, който е бил ужасно светъл, със стъклено сини очи. Той е грък. Има една много интересна история как той е бил намерен от моята прабаба изоставен на едни скали, циганка. Отглежда го с всички останали свои деца. После той се жени за циганка и така…”, разкри семейната тайна Азис пред Уикенд. 


Костинбродският славей се е вманиачил и ревностно крие от хорските погледи единственото си дете. За разлика от колегите си, които мъкнат дечурлигата си по светски събития и ги бутат да се изявяват в телевизионни конкурси, Азис предпочитал Рая да има нормално детство и сама да избере пътят си в живота. За последен път в ефир тя се появи, когато бе във възраст за памперси и после потъна в анонимност. Азис се погрижи детето да има най-доброто от всичко, но да се радва на възможно най-нормално детство. Щерката на костинбродския идол скоро ще завърши първи клас, но никой от съучениците й не знаел кой е баща й.


Преди 2 месеца невръстното момиченце изненада цяла България като отряза дългата си руса коса и я дари в помощ на онкоболен. Благородната Рая сама пожелала да се раздели с красивите си коси, за да ги подари за перука на болен от рак. Жестът й трогна и родителите й, тъй като хлапето взело решението съвсем само. 


Необичайната външност на Рая провокира куп грозни коментари в гилдията. Според едни детето било заченато от донор в частна клиника, според други Рая била плод на генетичен скрининг. Подобно на супрезвездата Майкъл Джексън, който не искал да е негър и се подложи на избелващи процедури и куп пластични операции, Азис решил сам да избере как да изглежда неговата наследница чрез последния писък в генното инженерство, наречен генетичен скрининг.


Това обяснявало необичайния вид на детето, което за разлика от мургавите си родители, баби и дядовци, е с небесно сини очи, бяла кожа и руса коса. Така благодарение на чудесата, които съвременната медицина прави, Азис успял да сбъдне мечтата си да има дете с вид на скандинавче. С помощта на технология, която може да чете всяка клетка на човешкия геном, бил направен генетичен скрининг на бъдещото бебе. Процедурата била извършена в частна клиника в Швейцария. Така Васко не само получил ембрион според неговите представи за съвършена визия, но и осигурил на детето си желязно здраве. Разчитайки предварително целия геном на ембриона, лекарите преценявали предварително шансовете на детето в бъдеще да развие определени заболявания и така можели да го предпазят от появата им в близкото и по-далечно бъдеще. 

14 Коментара

Of,maiko mila.......

преди 8 години

Vashata statiq e grozna,ne na mqsto i provokativna! Kakvo vi interesuva,ot kogo e deteto,zashto e ruso,dali e namesen donor i t.n! Krasavica,umnica i mnogo jelana e Raq!Azis e gord tatko,grijoven i mnogo mil!Kolko dvoiki polzvat uslugite na donor,kolko dvoiki osinovqvat dechicata si,v tova nqma nishto losho!Vaprosa e,kakvi roditeli shte badat dvoikata ,za detenceto! Ne e vajno koi e biologichniqt bashta,kato estestveno che v sluchai na osinovqvane,ili donorstvo,mnogo vnimatelno se podhojda kam gena na roditelite......no samo ot medicinska gledna tochka!Drugoto e jelanie,nejnost,privarzanost .... Da vi e jiva i zdrava Raq,Vasko,mnogo da vi radva i obicha!!!

Коментирай

jenn

преди 8 години

Има цял дял в биологията, който разглежда това как на тъмнокоси родители може да им се роди русо дете или такива със сини очи имат дете с кафеви.... учи се в 11ти клас :)))))))

Коментирай

Мария

преди 8 години

ЗАЩОТО ПРИЛИЧА ЦЯЛАТА НА ИСТИНСКИЯТ СИ БАЩА.ТОЙ ПАК Е ЦИГАНИН.

Коментирай

Биоложка

преди 8 години

Лъже като ........ Просто не е негово. При мургави родители ще се роди русо дете, когато и цъфнат налъмите на Василка. Що не се роди негърче, а? Точно на него се падна. Взели са го отнякъде, пари има. Поревнало им се бяло със сини очи. Тя Василка се спука цяла кариера да върти комбали със сини лещи и руса коса, явно има комплекс от произхода си, и то такъв, че и дете русо си взе. Белият му дядо му го отгледали цигани, леле мале, лъжите му край нямат на тоя. Той затова я крие.

Коментирай

jenn

преди 8 години

К'ва е тая злоба, бе жена?! И ти сигурно си биоложка, колкото аз химичка. Не знам дъщерята на Азис негова ли е, на съседа ли е, но има много примери за деца, които не приличат на родителите си. Потърси в интернет или в дебелите книги, след като не вярваш/не си запозната.

Коментирай

и кво?

преди 8 години

Защо да не е възможно на колко цигани им се раждат албиносчета,какво се чудите толкова?Особено пък ако е намесена медицината-може да е каквато си пожелае!Жива и здрава да им е и най-важното избрал и е спокойно детство,не да я превръща в медиен клоун както повечето бг "звезди"

Коментирай

:)))))))

преди 8 години

Mnogo si prav/a!

Коментирай

Таня

преди 8 години

Родителите на Ванеса Уилямс са чернокожи, но тя се ражда със сини очи. А родителите на Ева Лонгория са светли, майка и е руса и синеока, а тя самата прилича на мексиканка. Генетика, какво друо да кажеш.

Коментирай

keti

преди 8 години

Kolko zlobno sashtestvo si,biolojkeeeeee!Koi te znae tebe kakva si,ma!I ti kakvi kompleksi imash,ama si sednala da pliuesh!Zemi se zasrami,i pomisli neshto hubavo za nqkogo!Kato ti cheta govnqvicie,vse si mislq,che si nekoe zlobno,nenavistno izdelie.......Sutrin mrazish sebe si,sledobed-celiq svqt,nali?xiiixiii I kade ti barka Azis,samo ti si znaesh,che imal pari,mi ima choveka,ama i glas ima,KOLKOTO TI SHTE IMASH,kogato cafnat tvoite nalami!

Коментирай

Таня

преди 8 години

друго*

Коментирай

буби

преди 8 години

Просто не вярвам. Както не вярвам на приказките на Китаеца, че всичко е било нагласено и Азис не е гей, така не вярвам и на това, че детето е негово.

Коментирай

буби

преди 8 години

Ако жената не вярва на твърденията на Азис, значи ли че е злобна?! Да не вярва си е нейно право. Интелигентността предполага да не си като кон с капаци, а да подлагаш нещата на съмнение. Това не значи, че си злобен. Затова българския народ е на това дередже, защото всички са като овце, и вярват на манипулации без да разсъждават.

Коментирай

Do буби

преди 8 години

Ако жената не вярва на твърденията на Азис, значи ли че е злобна?! V tova otnoshenie si prava,da.No ima normalni i inteligentni nachini,da napishesh svoeto mnenie i v sluchaq svoeto neodobrenie.Ti,zashto ne si pozvoli da napishesh komentara si s takav rechnik?Shte kaja vednaga,zashtoto si inteligenten chovek. Komentara na Biolojka,e naistina zloben,zaradi rechnika.Vseki ima pravo na mnenie,no kogato se nauchim v nashata mila rodina,da go izkazvame po podobavasht nachin,togava shte badem s edni gardi napred,ne mislish li?

Коментирай

Фактите:

преди 8 години

Шансът на цигани да им се роди русо дете със сини очи, граничи с невъзможното 1/10 000 000 ! А при баща-100% хомосексуалист-направо абсурд!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.