Защо Емилия никога не стана Певица на годината? (Пратиха писмо до Митко Пайнера с оплакване, вижте го)

5931
11 Февруари 2015, 18:10


Читателски сигнал

 

Феновете на фолк певицата Емилия са крайно разочаровани от годишните награди на музикална компания „Пайнер“. Любимката им никога не е приемана от рабодотаделите си като достойна за приза „Певица на годината“, а това било безпочвено и некоректно, научи HotArena!

 

Гневни почитатели на половинката на Коко Динев решиха да изпратят писмо на продуцента Димитър Димитров, за да му изтъкнат защо тя има всички данни и качества като изпълнител, който заслужава тази награда.

 

Вероятно действието на феновете е подбудено от поредните спекулации, че и този път призьорката е предварително избрана и нагласена. Преди месец се шушукаше, че Галена и Преслава отново ще се борят за първото място, а малко по-късно в клюките влезе и името на Джена.

 

Емилия е от дълги години в бранша и винаги е сред актуалните имена, но все нещо не й стига да получи признание. Ето какви доводи се изтъкват в писмото, чийто оригинал ще запазим, до Митко Пайнера, което служи, за да го убеди да не подценява една от емблематичните си фолк певици:

 

"Обръщаме се към продуцента инж. Митко Димитров и желаем да го попитаме, кога най-накрая ще оцени една от най-кадърните си изпълнителки във фирмата, а именно ЕМИЛИЯ! Казваме една, защото сме свидетели през всичките тези години,че във фирма "Пайнер" има много гласовити и можещи изпълнители!

 

Ако трябва да бъдем реалисти и да не сме пристрастни ще отбележа,че през всичките години на сцената, Емилия е поддържала едно доста добро ниво! Момичето, никога не се е губила, правила значително големи паузи ( дори сме свидетели,че по време на нейната бременност , тя ходеше на участия, изкара едно доста успешно турне, макар да не беше добре здравословно /става въпрос за турнето през 2007 г./ и създаде няколко песни със заснети видеоклипове).

 

През всичките тези години все се твърдеше,че нещо не й достига за голямата награда, но не виждаме през 2014, какво не й достигна!

 

ЕМИЛИЯ изпълни своята мисия и създаде четири коренно различни парчета. Работи усилено, но не с цел да ламти за награди, а с цел да оставя следи след себе си и утре ние, нейните почитатели, като си направим равносметката да сме доволни и удовлетворени от нейната работа!

 

За една подобна награда знаем,че трябва здрави ръце, здрава работа и много положени усилия. Всичко това ЕМИЛИЯ го даде, даде го от себе си, от душата си, от сърцето си, момичето показа,че може да бъде хамелеон и нито веднъж не каза "АЗ ТРЯБВА ДА СЪМ ПЕВИЦАТА НА ГОДИНАТА". Скромна е.. но това не означава,че не е достойна да бъде възнаградена с този приз.

 

Държа да отбележа, че ЕДИНСТВЕНО ЕМИЛИЯ е номинирана с четирите си музикални проекта в едни от най-значимите класации. Това, какво е: Това е доказателство,че проектите й са оценени и възприети от публиката.

 

СТИГА ВЕЧЕ Е ДЕЛИЛА НАГРАДИ, СТИГА СТЕ Я ОМАЛОВАЖАВАЛИ, НЕКА ВЕДНЪЖ БЪДЕ ВЪЗНАГРАДЕНА, КАКТО ЗАСЛУЖАВА. Вече сме големи хора и малко или много разбираме и усещаме, кой си е свършил работата и кой не е..

 

Всичко това го казваме не с цел да предизвикваме интерес, а с цел веднъж да си отворим очите, а не да бъде в заблуда и да не оценяваме това ,което се е случило през изминалата година!

 

ПОКЛОН ПРЕД ТРУДА, УВАЖЕНИЕТО И ТВОРЧЕСТВОТО НА ЕМИЛИЯ! ".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
borislav
преди 2 години
0
Emiliq trqbva da e idol na 2015 godina
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ивайло
преди 3 години
-1
ЕМИЛИЯ наистина заслужава да е ПЕВИЦА НА ГОДИНАТА!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Чочи
преди 3 години
-1
Коко , ако развърже кесията като Галин и Емилия ще бъде награждавана и много "харесвана" от фуновете с ръчичките горее!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хаха
преди 3 години
-2
Защото за да станеш успяла певица, трябва да имаш някаква искра секс в теб. Емилия го няма, колкото и да я харесвам. Както явно не само аз я виждам, но и вие сте написали, тя е меланхоличен тип човек. Няма как такъв тип човек да стане любимец на публиката. Тя иска да гориш, да си жар, страст, огън... Само глас изобщо не стига. Хората искат да гледат артистичност, шоу, спектакъл. Да ги зареждаш, а не да говориш и пееш сякаш всеки момент ще грохнеш от скука, умора и отегчение. И макар в световен план да се продава много идеята да имаш кариера и семейство, в България е точно обратното - повече хора се интересуват от теб не ако съчетаваш двете неща, но ако сменяш непрекъснато партньорите, те са някакви що-годе известни, а ти драпаш да направиш кариера, базирайки се на това. А Емилия нито сменя мъжете, нито е скандална личност. И като добавим, че и секс няма в нея... нещата са ясни.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
емилия
преди 3 години
-3
Отговорът е много прост.Емилия не е нахална,нагла и не драпа на всяка цена за да постигне целите си.Аз с фолка не съм запозната.Слушала съм нейни народни песни.Жената има глас и пее със сърце и душа.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
123
преди 3 години
-3
Какво толкова ги „греят“ почитателите и изпълнителите тези награди ми е изключително интересно. Награди без всякаква стойност и значение.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени