Защо Глория и Ивана си остават най-обичаните певици?

4894
06 Декември 2012, 15:26


Глория и Ивана бяха звездите на концерта по случай 11 години телевизия Планета, видя HotArena.net. Двете певици направиха истинско шоу на музикалното събитие, което без тях можеше да се превърне в провал.

 

Макар че Глория и Ивана не бяха сред първите на концерта, нито пък го закриха, те бяха черешката на тортата. И по всичко личи, че винаги ще бъдат, независимо колко години минават и какви нови певици изгряват. Дори Преслава не блесна с народна обич на концерта, макар да е хитовата изпълнителка на Пайнер.

 

Дори напротив. Тя не пя на бис, докато Ивана и Глория се раздадоха като запоследно. И новите, и старите им песни се знаеха наизуст от публиката.

 

Защо се получава така? Защо Ивана и Глория вече близо 15 години са Номер 1 на сцената? Дали е само заради гласовите им данни? Не можем да отречем, че една Преслава например, също има перфектен глас, но публиката не екзалтира толкова, когато я види.

 

Други пайнерки имат много повече участия, клиповече им се промотират много повече, въпреки това не всяка може да стигне нивото на Глория и Ивана.

 

Може би причината е, че нито една от двете не залага на скандален разголен имидж. Те никога не си позволяват да се появят на сцената по организъм.

 

И докато колежките им плетат интриги помежду си кой да излезе първа, коя – последна на сцената, Ивана и Глория винаги излизат като запоследно. Те не напомнят ежедневно за себе си с медийни скандали и злоба, а се интересуват само от кариерата си.

 

Така че колкото и силикон да си слагат пайнерките и да опитват да компенсират с пластични операции, истината е, че никога няма да стигнат Глория и Ивана.

 

Гласувайте в анкетата по-долу, ако сте съгласни.

 

Стела Йорданова

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
IRINA
преди 5 години
0
МНОГО ЯСНО,ЧЕ ВИНАГИ ЩЕ СА СИ НОМЕР 1,ВСЕ ПАК 15 ГОДИНИ НА СЦЕНАТА ХИЧ НЕ Е МАЛКО.А И ИМАТ СТРАХОТНИ ПЕСНИ,И ВИНАГИ СЕ СТАРАЯТ ДА ИЗПЪЛНЯВАТ ПЕСНИТЕ СИ БЕЗ ПЛЕЙБЕК.БРАВО НА ТЯХ!МНОГО ИМ СЕ ВЪЗХИЩАВАМ,ОБИЧАМ СИ ГИ :):*
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АВТОР
преди 5 години
-5
за ивана съм съгласна, но за Глория въобще не съм !!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени