Защо изневеряват мъжете?

1533
16 Януари 2012, 18:00


Колкото и да не ви се иска статистиката показва, че всеки втори мъж изневерява. Разбира се това не бива да се приема за нещо нормално и не може да се отрече, че и жените го правят все по-често. Истината обаче е, че зад всяко мъжко кръшкане се крие донякъде и вина в половинката до него. За това ви предлагаме да се запознаете с  най-честите причини поради които мъжете бягат от семейното ложе.

 

 

Той обича гледайки!

Да, мъжът се интересува и от образованието, и от чувството за хумор, и от професията на една жена, но на първо място той се интересува от начина, по който тя изглежда. Сетивата, в това число очите, са тези, които го карат да обърне особено внимание на една жена, а когато неговата жена започва да не обръща внимание на начина, по който изглежда, мъжът търси наслада за очите си в друга.

 

 

Еднообразието съсипва!

Когато всичко в една връзка влезе сякаш в коловоз, в това число и сексът, нормално е мъжът да започне да търси разнообразие, като най-често разнообразието е откриваемо извън постоянното партньорство.

 

 

Караниците убиват страстта!

Постоянните капризи, скандали, подхвърляния, подмятания и недоволства могат да съсипят всичко и могат да подтикнат към изневяра, независимо от това колко силни са чувствата и колко привлекателна жената.

 

 

Изневярата заради възможността!

Дори да не става дума за нито една от изброените по-горе причини, които провокират мъже да изневери, той често го прави само защото има такава възможност. Апетитна жена, изкушила го с държание, може да се превърне в повод за необмислено действие, за което мъжът после ще съжалява.

 

 

Самият той е причината! Има мъже, които просто са създадени, за да изневеряват и колкото и да се стараят да се „опазят” тези чувства са по-силни от тях!

 

 

ДОКАЗАНО

 

Мъжете имат по-голяма нужда от секс

 

Често сте чували за това, че мъжете имат по-голяма нужда от секс, толкова много, че дори стана изтъркано. Оказва се обаче, че това твърдение е напълно вярно и още повече, подплатено с доказателства.  

Резултатите от проведено проучване показват, че нуждата от секс при мъжете наистина е по-голяма. Участие в анкетата взели над 250 000 души – мъже и жени, на които били зададени различни въпроси, свързани със секса и с нагласите им към този акт на взаимна интимност. На питането каква според тях е предполагаемата бройка на сексуалните партньори, които ще имат в рамките на следващите 5 години, мъжете отговарят средно 3,4. Жените са далеч по-скромни – те се спират на 1,9 като среден брой на мъжете, с които ще бъдат интимни.

Според почти всички участници, тази бройка не зависи от романтичните има нагласи, а само и единствено от това какви са очакванията им в сексуален план. Мъжете просто имат необходимост от по-голям набор сексуални завоевания, което намира израз и в техните предположения. Изследователи от университета в Ланкастър, които стоят зад проучването, са категорични, че това е най-мащабното изследване до момента, в което участие са взели хора от 170 страни, принадлежащи към 6 различни етнически групи.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени