Защо жената имитира оргазъм?

5034
19 Август 2011, 18:19


 

Пичове, не се ядосвайте, ако вашата мацка ви мами. Знаете ли, че 30% от жените не знаят какво искат?! Други знаят, но пък нямат никаква представа как да си го получат. Същите тези създания си купуват женски списания на кило и обръщат най-голямо внимание на заглавия като „187 начина да стигнеш до оргазъм“ или „Къде е G-точката ти?“. А има и трета група жени, която е твърдо убедена, че може да получи удоволствие само и единствено благодарение на палавите си пръстчета, китайския вибратор или краставицата в хладилника. Но сред тях има и по-изобретателни, които предпочитат да мърсуват с тиквички, риби, бутилки и прочее, вместо с някой мускулест мъжага.


Има и добри душички!


Да, има и такива жени, които обичат партньора си, добри душички са и правят секс с избраника си така, все едно им е за първи път. Но дори и те от време на време имитират оргазъм, защото не искат да разочароват човека, който всячески се опитва да ги изстреля на седмото небе. Важното е това да не се превърне в навик, защото сексът е в основата на всяка успешна и здрава връзка. Ако някой ви каже: „Всичко между нас е прекрасно, само в леглото не ни върви“, спокойно можете да му ударите един шамар, за да се събуди от дълбокия сън. Ако в леглото не ви „върви“, как ще ви „върви“ връзката?! Почти сигурно е, че тя ще се разпадне...


Бъдете искрени!


Ако ви се спи, кажете на партньора си, че ви се спи. Ако не се чувствате добре, споделете. Ако сте имали труден ден, дайте му да разбере, че не ви е до интимни игрички. Лошо е, когато си позволявате твърде много лъжи, защото това обикновено разочарова и двете страни. Бъдете искрени и обяснете на човека до себе си защо не искате секс. Ако той държи на вас, ще ви разбере, а ако не – значи просто си губите времето с неподходящия. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
мъж
преди 5 години
0
мояте приятелка квото и да и кажа не ме разбира иска ли секс ако не и го дам се сърди цупи се и така нататък ...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
wRe
преди 5 години
0
За пари.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени