Защо Лора Караджова избяга от София?

2920
24 Август 2014, 15:00


Лора Караджова избяга от София. Певицата напусна столицата и се покри във Варна, където подготвя новия дом за бъдещото си бебе, научи HotArena.net.


Още в края на юни Лора излезе в майчинство и спря с участията по заведенията. И се отдаде на радостта да се подготвя за раждането.


В столичния си дом Лора смята да се върне чак зимата, а апартаментът й в столицата, пази много болезнени и стари спомени с бившия й приятел Део.


Двамата с Део се нанесоха там преди 6 години, но преди две се разделиха. За дома си Лора позира за „Плейбой“, а Део даде целия си хонорар от „ВИП Брадър“, за да съберат част от сумата.

Близките им също дадоха своята лепта, но влюбените пак не успяха да съберат парите. И изтеглиха кредит, който успя да ги зароби за цели десет години напред.


Всичко това обаче не им донесе желаното щастие и хармония, а откакто се разделиха всеки избягва да се вясва в апартамента, който пустее и служи само за временен пристан след участия в София. Бременността обаче държи Лора далеч от столицата и тя сякаш няма никакви намерения да се прибира обратно в стария си дом.


„Ще остана до края на лятото във Варна. После може да заминем за планината. Тази година минава много спокойно за мен.


Виждам всеки ден морето, събирам се с приятели, които идват тук за участия. Хем им завиждам, че си вършат работата, хем ми е малко…


Липсва ми сцената. Няма съмнение, че съм щастлива, че съм бременна, но ми липсва музиката”, признава си бъдещата майка.


Певицата си е дала едва два месеца преди да се завърне на сцената. Тя има точен план, какво и как да планира, за да реализира музикалните си проекти.


След раждането Лора Караджова смята да си вземе само кратък отпуск, за да се върне във форма. И също така планира да използва раждането си, за да пусне някой хит.


„Не ме е страх за нищо, което ме чака. Просто трябва да съм силна и да приема всичко, което предстои”, философства Лора, пише „Уикенд“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени