Защо на Люси е забранено да споменава името на Мария Илиева? Още страда от ЛЮБОВ?

3142
19 Октомври 2015, 11:06


Люси Иларионов има забрана да споменава името на Мария Илиева във „ВИП Брадър”, защото още страда по нея и не пропуска шанс да я злепостави публично, разбра HotArena.


Гаджето на Ани Хоанг е получил категорична забрана да говори за поп певицата. Това се случило по изричното желание на Илиева, която бе жури в друго предаване на Нова телевизия – „Х фактор”.


Певицата се измолила на продуцентите на Големия брат да резнат квитанциите на Иларионов, защото много добре знаела какво ще стане, ако той си развърже устата по неин адрес. Люси досега никога не е пропускал възможност да омаскари публично Мария, издавайки тайни от миналото й, част от което е бил и той.


Дълго години режисьорът на чалга клипове не може да прежали голямата си любов. От яд, че не е могъл да я задържи до себе си, сега той сипе огън и жупел, пише „България днес”.


Искрите между двамата пламнали преди доста години. Илиева била прохождаща в занаята, а Люси – строен и симпатичен певец в разцвета на кариерата си. Бурната връзка приключила бързо и това оставило черно петно в сърцето на ВИП съквартиранта.


„Мария просто знае с кого да си легне. Тя по този начин изгря на музикалния хоризонт и забрави, че всъщност аз я направих известна. Не само е неблагодарна, но и се държи арогантно, когато се срещнем някъде”, разкри разочарованието си преди време Люси.


Явно любовта от страна на Иларионов е била наистина голяма, защото той не може да преглътне разлъката си с Мария дори и благодарение на бившата си съпруга Преслава и настоящата си приятелка Ани Хоанг.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени