Защо Николета недолюбва Русата Златка напоследък?! Дали пък не е заради Алисия? (ПИКАНТНОСТИТЕ-САМО ТУК)

6350
29 Ноември 2013, 17:00


Някаква ненавист се долавя между Николета и Русата Златка. Преди бяха приятелки, но сега... определено не са. Информацията сама дойде при нас, а HotArena.net ще ви я съобщи на момента!

 

Най-новата клюка гласи, че въпреки змиите и гущерите, които Райкова изля по адрес на Алисия преди години, тя е успяла да се извини.

 

В този случай ще направим леко припомняне, че преди да стане известно, че Божинов и Николета са двойка, гаджето на Георги Валентинов първа загатна какво предстои да се случи.

 

Тогава тя боравеше с пет думи, насочени към Ася, и никак не бяха благозвучни, а това стана при Венета в „Горещо“. Да, в национален ефир!

 

С помъдряването си русата фурия успя да намери път към изпълнителката на „На кръгъл час“ и дори й е поднесла извинение за грубите си някогашни слова, твърди наш източник.

 

Това не останало далеч от ушите на Николета и оттам контактите между двете плеймейтки окончателно приключили.

 

Златка Райкова, Андреа и Лозанова бяха най-горещото трио, което палеше всяко столично нощно заведение. След като половинката на Кобрата и тази на Валери Божинов се разделили, уж ей така - от нищото, третата в екипа се отдръпнала и от двете, за да не се налага да избира.

 

Всяка от тях поела по пътя си. Преди месеци излезе, че брадърката е казала, че Моника Валериева е нищо пред Николета. Това обаче се оказа лъжа и тогава русото изкушение още е нямала свой личен Фейсбук и някой интригант е бил скалъпил интригата от нейно име.

 

Моника също се изказа по случая – „Със Златка се познаваме и сме в разкошни отношения. Никога не е казвала нещо лошо по мой адрес!“.

 

Това пък накара Божинова да захапва някогашната си дружка непрекъснато в предаването си. Тя бе една от първите, които разкриха, че Георги Валентинов е новото завоевание на моделката.

 

След това Райкова гостуваше при конкуренцията, а след като влезе във „ВИП Брадър“, Ники изтипоса гаджето й как ходи до болница, където известните си правили изследвания, които се пазили в строга анонимност. Представете си какво искаше да намекне Николета...

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени