Защо отново гледаме вехти випове в „Звездни стажанти“?

3091
30 Март 2016, 11:00


Все повече зрители се питат защо отново са принудени да гледат до болка познатите ни "вип персони" в поредното безумно риалити "Звездни стажанти".

Оказва се, че основната мотивация на повечето вече изхвърлени от медийното пространство образи са парите.  И за разлика от оригиналното риалити, в което Доналд Тръмп събира образовани бизнесмени, то тук събраните са от "кол и въже", подпийвайки стабилно като Денди.

Рут Колева, Петя Буюклиева и Камелия Воче пък очевидно са решили да посъберат някой лев не с пеене, а натрапвайки се за пореден път от малкия екран. 

Продуцентите са превърнали "Звездни стажанти" в копие на "Биг Брадър" като скандалите и простотията отново взимат превес. 

Колко му е да направиш малко сеир и да вземеш няколко хиляди? И все пак телевизията не бива да се превръща борса за безработни, давайки им социални помощи. 


ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени