Защо Преслава отряза Путин?! (Вижте причината)

2781
08 Януари 2015, 17:00


И докато мнозина смятаха, че самочувствието на Преслава прекалено е пораснало, то се оказа, че дори й липсва такова. Едно от най-ярките имена в листата от фолк певици на „Пайнер“ няма вяра в собствените възможности, което й отнема доста шансове, узна HotArena.net.

 

Красавицата, която през изминалата година отново извади няколко хита, сама признава, че не се главозамайва и има ниска самооценка. Неувереността й я лишила от участие в престижен международен форум през 2013 година, пише „Уикенд“.

 

Тогава тя била единствената българска звезда, извикана да пее на концерт в Кремъл – буквално под прозорците на президента Владимир Путин.

 

„Поканиха ме, но аз сякаш нямам толкова вяра в себе си и отказах. Може би заради страха от неизвестното…”, признава Преслава.

 

През 2014-а пак й отправили същата оферта, но този път приела. Склонила да се изяви в Москва само защото и Андреа щяла да участва. Преслава заминала, успокоявайки се, че колежката й ще й вдъхва кураж.

 

„Беше концерт по случай заснемането на руската новогодишна програма. Спектакълът се организира от композитора на арменската песен „Дишай”, която направих навремето. Арменчик се казва”, споделя хитовата пайнерка.

 

Притесненията на Преслава от провал не са от вчера. Тя неведнъж е признавала, че се страхува един ден да не „падне” от върха и да изгуби публиката си.

 

Че звездата няма никакво самочувствие, примери много. Един от тях е свързан с Тони Стораро и дуетът им „Повече не питай”. От години Преслава искала да запише съвместно парче с колегата си, но не събирала кураж да му предложи.

 

Страхувала се да не получи отказ. А когато най-сетне се осмелила да се обади на Стораро, разбрала, че притесненията й са били неоснователни. Онзи прегърнал с радост идеята и взел да припира за бърза реализация. „Още на третия ден ми звъни – текст има ли, какво се случва…”, спомня си неуверената пайнерка.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени