loading...
loading...

Защо професия „продавачка“ стана една от най-търсените?

1698
07 Април 2014, 16:00


В тези тежки времена на стагнация и криза на пазара на труда, експерти отбелязват ръст на търсенето и предлагането на работни места за продавачки в магазини за хранителни стоки.

 

Оказва се, че тази професия е една от най-търсените от жени на средна възраст от началото на годината.

 

„Работата ми е удобна, доволна съм от заплащането, а и винаги съм на топло. Лятото пък има климатик, магазинчето е със СОТ и най-вече – получавам си заплатата редовно“, разказва продавачка в една от будките на Lafka. 54-годишната русенка живее наблизо и няма транспортни разходи.

 

Освен това, в Lafka е и на процент от продажбите, а будката върви много добре. „Работата на продавачка е лека, не изисква физически труд все пак. Работим на смени от по 8 часа и ми е спокойно“, обяснява русенката, която преди това е работила в старите будки, които са наоткрито.

 

Жената споделя и че откакто работи за Lafka, вече няколко нейни приятелки също проявяват желание да започнат като продавачки в съвременните киоски. Не само заради заплащането и условията, но и заради модерната атмосфера.


ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Kofti
преди 2 години
0
ЖАЛКИ СТЕ...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
bokluk mrasen
преди 2 години
0
BOKLUK MRASEN! Tsqlata statiq e laja - mrasni pora4kovi podlogi na Peevski ....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени