Защо се мразят кака Лара и кака Лили (Подробно за сложните им отношения)

5117
18 Септември 2016, 15:00


„Какво ще се случи във „ВИП Брадър”? Две баби спорят за титлата „Кака”!” – шегата е на Лара Златарева, изречена на всеослушание малко преди да влезе в Къщата, където явно предварително е знаела, че ще срещне бившата си колежка Лилия Вучкова. 
 
Смешката на Лара бе разказана в „На кафе”, където и водещата Гала имаше какво да сподели за първата водеща на емблематичното „Милион и едно желание”. Именно детското предаване, което се излъчваше по БНТ, скарва двете каки и то за цели 20 години. В Къщата Лили и Лара си проговориха за първи път, което бе сред сензациите, с които започна риалитито.

Лили Вучкова стартира предаването „Милион и едно желание”, което е с продължителност няколко часа, разпределени в два блока - сутрешен и следобеден. Няколко години след първото излъчване на програмата в ефира на БНТ, нова кака се появява и сяда на стола на Лилия Вучкова.

По онова време кака Лара била едва на 16 години. Днес е на 42 и все пак продължава да е известна като „кака”. Същото важи и за Лили Вучкова. Не това обаче я дразни. Едва ли за някого вече ще е изненада, но на времето Лили Вучкова май не се е зарадвала много, че младата й колежка Лазара заема мястото й в „Милион и едно желания”.

„Истината ли искате? Когато кака Лара започна да води „Милион и едно желания”, по същото време аз водех всяка неделя „Седем дни за вас деца”, тоест се явявах всяка неделя на екран, а тя се явяваше два-три пъти в годината. Освен това още нещо да кажа, „Милиона” като водене беше най-семплото предаване за водене. И двете се справяхме блестящо, всяка по свой начин. Никога не съм се вдетинявала, никога не съм се инфантилизирала. Винаги съм говорила много сериозно с децата, винаги с много усмивка и с много любов”, сподели Лили Вучкова. Последното й допълнение озадачи зрителите и създаде впечатлението за намек, че точно това е правила кака Лара като водеща на „Милион и едно желания”, пише "Уикенд".

Според тв ветерани обаче истината е малко по-различна. Кака Лили открито ненавиждала наследницата си и правела страховити истерии и интриги срещу по-младата си наследница. „Може ли една пикла да бъде водеща на предаване по телевизията? Че тя трябва да заляга над уроците, а не да се прави на телевизионна звезда”, казала тогава публично Лилия Вучкова.

Предвид обстоятелствата и миналите отношения между двете като нищо в Къщата би могло да възникне спор.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
биг
Преди 1 година
-3
кака лара по е в час, но тази другата- Лили, прекалява с претенциите си и според мен е много досадна
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени