Защо се поду Диана Найденова?

3721
27 Март 2015, 12:21


Диана Найденова се поду драстично!

 

Журналистката сащисва зрителите всяка седмица в предаването „Събуди се”, където води рубрика, видя HotArena.  

 

„Когато рубриката започна, Диана пак бе едра, но все пак изглеждаше прилично. Сега обаче е надебеляла зверски! Сигурно гони 100 килограма. Едва се побира в колата. Какво става с нея? Да не би да е болна?”, питат се озадачени нейни колеги.

 

Източник на „Уикенд” разкри, че Найденова в действителност е качила килограми заради силни медикаменти, които приема. От няколко месеца заедно със съпруга си, журналистката работи за бебе. Тъй като имало деликатен проблем, се наложило тя да се подложи на специална хормонална терапия. Това била и причината рязко да качи килограми.

 

„Всъщност, тя не е толкова дебела, просто се е подула. Това е вследствие на терапията”, разкриват колеги на устатата журналистка. Мадам „Челюсти” също се чувствала некомфортно в новото си тяло, но стискала зъби, тъй като голямата й мечта да има дете скоро е на път да се сбъдне.

 

Междувременно от новия тв сезон през есента Диана Найденов вероятно ще има собствено предаване. В момента журналистката работи по концепция за 90-минутна обзорна политическа рубрика. От Нова отчели, че интервютата й в автомобил се радват на добър прием от зрителя и преценили, че е редно да й отпуснат повече време.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени