Защо Слави уволни Цветелина Грахич? (Причините са доста, а изцепките й - брутални)

8528
22 Юни 2017, 12:37


Цветелина Грахич е била позорно изгонена от Слави Трифонов след грандиозния му концерт в зала „Арена Армеец” в неделя вечерта, узна HotArena.

 

Дългия директно разпоредил на босненката да си обира партакешите и да си ходи. „От утре да не те виждам! Свърши ли концерта, си уволнена”, отсякъл Слави.

 

Шоуменът е изгонил от „Ку-ку бенд” ексцентричната босненка Цветелина Грахич, а нейното място от вторник вечерта зае Невена Цонева. Слави дума не обели за новото попълнение в бенда, а камерите избягваха да показват Невена, сякаш зрителите няма да забележат промяната, писа „Уикенд“.

 

По време на трите концерт спектакъла на Слави и „Ку-ку бенд” в „Арена Армеец”, Цветелина взе активно солово участие и като че ли нищо не предвещаваше тази раздяла. Смяната на двете певици е изненада за зрителите, но не и за екипа на вечерното шоу. Грахич изнервила до безкрайност Слави. На последния спектакъл в неделя Цветелина закъсняла с над 2 часа и изправила на нокти не само шефа си, но и целия екип. Тя влетяла буквално минута преди да почне шоуто, въпреки че трявало да е там доста по-рано. Телефонът й пък бил изключен. Певицата изглеждала видимо уморена и недоспала.

 

Последвал бурен скандал при който Слави изпаднал в истерия. „Това ти е последния концерт с нас”, разкрещял се Дългия. На другия ден Слави веднага разпоредил името на Грахич да бъде заличено от сайта на предаването, а на нейно място да бъде сложено това на Цонева. По същия начин учиндолецът процедира и с невярната балерина Мартина, която го окичи с рога. Името на танцьорката бе заличено, все едно никога не е била част от „Магаданс”.

 

За напрежение между Грахич и Слави се говореше от няколко години. Дългия не харесвал острия език на певицата и се изнервял всеки път, когато Цветелина се включвала извън сценария по време на ефир. След поредната й изцепка, в която беквокалистката се опитала да го сватоса със сръбската звезда Цеца Величкович докато гостувала на шоуто, Слави побеснял и й забранил да импровизира в предаванията. „Коя си ти, Грахич? Ти си патка! Каква си ми ти на мен, че да ме сватосваш и въобще кой ти дава право да се включваш, когато поискаш и да говориш по микрофона? Ще отваряш уста само, за да пееш?”, крещял й гологлавия шоумен.

 

Страничните й ангажименти пречели на работата й в „Ку-ку бенд”. Блондинката тъкала на два стана, ходейки на турнета с бенда на гаджето си Кристиян Шаламанов. Случвало се Грахич да закъснее за репетиции, а това допълнително изнервяло сприхавия Слави, който наложил тлъсти глоби за всяко провинение.

 

Няколко пъти шоуменът предупреждавал певицата, че ако е решила да ходи по участия с бенда на гаджето си, да напусне и да прави солова кариера. Накрая, след разговор на четири очи, Дългия взел решение да се раздели с босненката. Самата тя реши да излезе от ситуацията, обяснявайки, че обича „Ку-ку бенд” и продължава напред със солова кариера.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени