Защо устните на Николета изглеждат като след среща с горещ котлон? Шок фото+отговор

https://hotarena.net/laifstail/zashto-ustnite-na-nikoleta-izglejdat-kato-sled-sreshta-s-goresht-kotlon-shok-fotootgovor HotArena.net
Защо устните на Николета изглеждат като след среща с горещ котлон? Шок фото+отговор
Николета успя да изненада феновете си в социалните мрежи с кадър, който публикува, видя HotArena.

Устните й Лозанова са прекалено големи, за да са естествени, както тя обикновено твърди. Вероятно скоро Лозанова отново се е подложила на допълнителни интервенции и е наблъскала доста силикон в устните си, както се вижда от фотото.

Кубиците в гърдите на водещата също са тайна, но тя неведнъж е споделяла, че харесва силикона в циците си и няма намерение да се разделя с него, каквито слухове се носеха преди време.

21 Коментара

жоро

преди 7 години

Естествена ,че ги е наблъскала със силикон.Има ли нищо естествено по тая проста ,ограничена малоумна късокрака мангалка.

Коментирай

соня

преди 7 години

Целта и е да заприлича на Виляна Дол.Ама Виляна е стройна ,а манга е късокрака и трътлеста.ха ха ха па и мага тъпа.ха ха ха

Коментирай

Мария

преди 7 години

Биляна ДоЛЛ Е ОБАЧЕ ДОСТА ДЪРТА....40год.

Коментирай

Хриси

преди 7 години

Биляна Долл е доста пропаднала като нашенката е.Но нашата поне е с висок стандарт и много скъпи дрехи.

Коментирай

дааааааааааааааааа

преди 7 години

КАКЪВ ВИСОК СТАНДАРТ . ВСИЧКО Е ФАЛШ И РЕПЛИКИ.ЗАБЛУДЕНО МИ ХРИСТИНЧЕ.

Коментирай

Глупако

преди 7 години

Реплики които висят в магазина на Плейн????

Коментирай

мънки

преди 7 години

Защо ли, защото както винаги се прави на клоун. Иска и се най вероятно да прилича на новата на бившия си мъж, оная уж по голяма а изглежда по свежа тая като употребен парцал. Номерата на тази ващЪ НикУлетка край нямат, кой ли обаче и обръща внимание. Отнася само куп подигравки и нищо повече а как се напъва горката да я забележат.

Коментирай

до Хриси

преди 7 години

Свери си часовника! Биляна Дол е в пъти стандарта на Николета. Коя е Николета и какъв и е стандарта? Да се снима с рекламни дрехи, които после връща на бутика, от реална заплата, която се знае колко е , от високите и хонорари или заплащането на срещу услугите на клиентите си ( демек проституция) ? Къде и е стандарта и какъв? Биляна Дом е известен модел, бивша съпруга на световно известен футболист и последващ треньор - германец- Томас Дол. Родена от сръбско семейство , но отгледана и живее със семейството си в Швейцария. Жена с качества, талант, ум и не само. С кое и с какво може да се мери тъпата, необразована и неграмотна злобарка Минет лИзанова с нея?

Коментирай

мисис Плейсиликонпатка... коя е тя?

преди 7 години

Тази изкуствена тъпа Караджовска пуйка пред пенсия за какво се мисли? От Космоса е очевидно, че устните и са се напраскали , разширили , увиснали и накъдрили , като хармоника от ХИАЛУРОНова киселина. Бюста и е подменен с нов ОЩЕ ПОВЕЧЕ кубици и са станали по големи от огромната и празна картуна. Изкуствени мигли, изкуствени скули за повдигане на увесените и бузи, които по рождение са долу ниско, ринопластиката на камбестият й преди това нос, сега е като подострен молив и вирнат , като на Майкъл Джексън.Изкуствено присадени и снадени коси, пластика на огромните и уши сега са прилични, които приличаха преди на Чебурашка, пластика на гъза за повдигане, само краката си не може да удължи, бръчките и спаруженият морав вид от солариуми и интервенции не може да заличи , затова нон стоп Фптошоп използва. Изкуствена от всякъде--- и душата и е изкуствена. Злобно , (психо болно) ексхибиционист- гномче. Парясница! Нещастна никаквица!

Коментирай

тп

преди 7 години

Стига завижда бе! Като не ти харесва какво дебнеш статии за нея и пишеш фермани с плюнка на уста! хахахаха Не че някой ще седне да ти ги чете, ама се излагаш. Толкова сте влюбени в тази Николета, че под всяка статия, ако ще за репички да е, вие все за Николета си бълнувате като побъркани, маниакални шизофреници.

Коментирай

VANKO 1

преди 7 години

НЕ ЧЕТЕМЕ СТАТИИТЕ А САМО КОМЕНТАРИТЕ.ЖАЛКИ ГНОМЧЕТА

Коментирай

пак ли тая въшла

преди 7 години

Рядко противна физиономия. Цялата е изкуствена , злобна и подла......доказа го на 100% след гнусотиите които изтърси за Божинов че сега се опитва и за новата му жена съчинения да съчинява. Гнусна от цялата злоба която излъчва, никакъв стил, никаква класа, никакво възпитание, изглежда евтино и пошло.

Коментирай

Estestveno, che sa repliki.

преди 7 години

v magazina na plein ili "utitsite," koito reklamira? Ia pak, ia pak. Mai tochno tazi, sashtata, ia biaha hvanali, che nosi falshivki kato se fukashe s rozova chantichka Chanle predi niakolko godini, kogato vse oshte beshe s Valerko i imashe uj visok standart. Tochno tozi model chantichka ia niama v rozovo. Na edin event pak beshe s bliza na Plein i horata komentiraha, che originalat e s ogledalni raieta, a ne reduvashti se, kakto beshe neinata. Sashto i bluzata v ovtsata, koiato noseshe v Italia e faldshivka... Taka, che ne mi ia zashtitavai. To puk plein edin dizainer... Predi se oblichashe s repliki na Cavalli (2010-2011), polse mina na D&G and DSquared (2011-2013) i kato Valerko i spria krancheto, mina na Plein

Коментирай

разбира се

преди 7 години

Как да изглежда иначе? Тя си e точно такава!

Коментирай

az

преди 7 години

Ти пък коя си , че да ми казваш къде и какво ще коментирам? И колко аз съм влюбена в нея , толкова Господ да я обича! Шизофреничката си ти, защото ние коментираме по статията и лицето Николета, а ти дебнеш денонощно тук , за да опровергаваш коментиращите и да им изписваш лекарства и диагнози, заради коментари нищо не засягащи теб лично. Замисляш ли? Съмнявам се! Защото няма с какво... То се иска логика и не само?! Тъп шут! И не приписвай своите диагнози на България, много те моля шизофрено!

Коментирай

k2

преди 7 години

излишна статия....

Коментирай

да да...

преди 7 години

Всъщност си имам живот и не ми дреме кой какво пишел тук. От дъжд на вятър влизам, но все ви виждам вас, едни и същи висящи денонощно тук, пишещи едно и също под всяка статия, все тая за кого е. И да.. ВЪОБЩЕЕЕЕЕЕЕ не сте обсебени! :D :D :D :D Ама то какво да ви обяснявам и да ви посочвам фактите и собствените ви постъпки, които говорят повече от всичко друго. То никой смахнат не знае, че е такъв, та така и вие по-скоро мъртви ще признаете, че живота ви е скапан, скучен и живеете, за да мразите хората, на които всъщност завиждате до смърт и заради които се пукате от злоба, ама пак сте им посветили цялото си жалко съществуване. Хайде стига ти толкова. И без това не ти прочетох целите бълваници - сто процента си ги писала вече милион пъти и все се убеждавате всички тук (толкова сте смешни само) как не й завиждате и как не сте обсебени от нея.

Коментирай

ha

преди 7 години

Има разбира се....Естествено оредяващата и коса и естествената и злоба насъбрана от тинейджърските години,когато е била подлога на всякакви гнусари от нейния етнос и то без пари.Сега пак е подлога,но поне и плащат и тя "милата" се има за бизнес дама.Тоооо,пак си е бизнес,но стоката вече е с изтекъл срок.:) :) Естествената ми тя...Ааааа и селско-курвенския поглед и той си е неин.Винаги е с него и не го е сменяла

Коментирай

ha

преди 7 години

Оооо,личи си.!!! Чак дебнала да види дали са я затапили.С тая завист вече се изтъркахте..Гнусна ни е просто.Гнусна и лъжлива циганка.Това си е нейна работа ще каже някой..Да,така е,но тя е и натрапчива.Цирей който изниква на всякъде и по всяко време,цирей който няма махане.И е такъв клоун,че на човек му е кеф да я гаври.Мен лично много ме кефи когато подпали под някой негативен коментар и започне да бълва с пълна сила.Тогава си проличава колко е плитка,проста,неука и неспособна да се справи с истината за себе си.Следя написаното за нея от чиста нужда да се посмея..

Коментирай

георги

преди 7 години

А така с джуките и разкрача.Ми да нека децата ни учат и няма къде да роботят и бъхтат по 12 часа в чужбина.Тая въшка тука взима тлъста заплата и в тоя лайнян сайт я дават за пример на децата ни.Ей лайнари хващайте си простата циганка и се махайте.

Коментирай

kapa

преди 7 години

Tipi4ni sini tsiganski dzuki.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.