Защо Вики Петрова се съсипа на Великден, а гаджето й министър Кралев гледаше като кисела зелка? (Папарашки снимки)

6668
05 Май 2016, 11:02


Виктория Петрова е болно амбициозна и това се отразява зле на настроението й, узна HotArena.


За красивата новинарка и любима на спортния министър Красен Кралев почивен ден няма. Като знаково лице на БТВ, тя няма възможност да се възползва от официалните почивки дни и вместо да празнува, Вики работи до късна доба, пише "Ретро".


Петрова и Кралев нямаха възможност да се насладят един на друг покрай Великден заради професионални ангажименти. Водещата на новините бе забелязана да напуска медията късно следобед на Разпети петък, а външният и вид подксазва, че напрежението й е дошло в повече. Личи й, че никак не й е било приятно да работи, когато другите почиват.


Принципно красивата Виктория е с изпито лице, но все още с грима си за пред камера. Усмивката й я няма, а изражението й говори за умора. Петрова е един от нан-силните кадри на БТВ, но за да стигне до стола на водеща на централната емисия новини, тя е минала през много трудности и й е струвало усилия, които днес си казват думата.


Вики продължава чинно да изпълнява задълженията си без да мрънка и да изтъква факта, че е жената до спортния министър. Колеги на новинарката са категорични, че тя не е променила по никакъв начин поведението си и се страе винаги да помога и да се усмихва, колкото и да е уморена.


Любовта на Красен Кралев дава сили на Вики да се изказва по стълбицата в кариерата, а самият министър не е по-малко зает от нея. Вместо да се отдадат на релакс още от петък, двамата хвърчат по задачи. 


Красен бе забелязан да обикаля столичните улици с личната си кола, но по служебни ангажименти, които вероятно е успял да отхвърли чак привечер, когато всичките му подчинени вече са били в празнично настроение. Изражението му е не по-малко кисело от това на любимата му Петрова.


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени