Заслужено ли е? Бълхи нападнаха ВИП-овете (Гадинките избягаха от кокошките и налазиха „елита“)

1329
17 Септември 2015, 14:25


Звездните съквартиранти от „ВИП Брадър“ параноясаха още в самото начало. Реална заплаха, да ги полазят орди от бълхи, не им дава миг покой, узна HotArena.

 

Това се е случило с техните предшественици в сезона „100 % натурален”, които миналия петък напуснаха селската си къща край Нови хан. Кирил, Никита, Богданова, Катя и Анита едва изтраяли последните дни във временния си дом, пише „Уикенд“.

 

Съквартирантите били нападнати от изгладнелите безкрили гадини, завъдили се покрай обора им с представителите на семейство Пернати. Досадните хапещи насекоми се нароили покрай кокошките и гъските, а из сламата в двора и по покрива на къщата намерили уютно местенце да се множат. Допълнително помогнали топлото и влажно време.

 

Бълхите проникнали дори в покоите на финалистите, като най-пострадалата от тях била напудрената козметичка Анита Болярова. След повторното си влизане в шоуто, екзотичната красавица сама се оплака, че по тялото й още се личат следите от ухапванията на изгладнелите кръвопийци. Бълхите загрозили фините й глезени, от който тамън преди „Биг Брадър” били изсмукани 2 лъжици с тлъстини, и силиконовите й гърди за 10 бона.

 

Последните две седмици преди края на сезона, буквално през часове специално наета от организаторите фирма за борба с вредителите пръскала Кащата с пестициди, но и това не помогнало. Въпреки, че за ден-два поизчезвали, гадините наново плъзнвали из вътрешните помещения и не оставили до последно обитателите на спокойствие.

 

Хората от фирмата, която прибрали стотици левове, без да реши проблема кардинално, предупредили, че са безсилни, докато не се изчисти цялата слама. В нея гадинките снасяли яйцата си и се множали с убийствена бързина.

 

След края на „Биг Брадър” сламата била бързо събрана и изгорена, но сагата с бълхите не свършила дотук. Проблемът бил, че досадните насекоми се скрили из багажа на съквартирантите.

 

По-неприятният факт обаче е, че ВИП къщата е в непосредствена близост до „натуралната”, дели ги само една стена. А в напудрения нов дом на родните звезди има достатъчно места, където бълхите могат да се развъдят. Със сигурност много скоро някоя ВИП-трътка ще опищи света, вследствие на коварно ухапване от гладна бълха.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени