Затварят устата на Антония Петрова с 5 милиона

2443
12 Октомври 2016, 10:50Антония Петрова и Александър Бередин се помириха. С 5 милиона лева руснака успя да купи мълчанието на миската, относно бизнеса и личния им живот, научи HotArena.

Слуховете носят, че Антония не издържала на психическия и физическия тормоз на мъжа си и след многобройни юмручни схватки, му заявила, че с брака им е свършено. По време на последния им сблъсък обаче, блондинката осъзнала, че ако се разведе остава на пътя, тъй като мъжът й всъщност е човекът, който я издържа.

Антония обаче се сетила също така, че е доста наясно с някои от финансовите схеми на мъжа си. Част от тях са на ръба на закона и ако се подаде сигнал в Москва, властите ще са повече от щастливи, коментира приближен до двойката.

Антония използва именно този коз–да не огласява публично състоянието на съпруга си, акт той й окаже финансова подкрепа. От близо година тя има сериозни проблеми, заради три апартамента в Созопол, за които е теглила астрономически заеми, но не е в състояние да ги плати.

Разчитайки на Бередин за парите, Антония купувала, без да мисли за бъдещето, в резултат на което съдия – изпълнител налага запор на сметките и имотите на Петрова.

Изправена пред опасността от публичен фалит, миската държи да сключи споразумение със съпруга си. Двамата провеждат рационален разговор и се споразумяват.

Бередин покрива задълженията на Антония по трите апартамента, като й оставя тях, мезонета в София и още 5 милиона лева. В замяна на това миската се задължава да не коментира никога и никъде информацията за финансовото му състояние и подробности за брака им.

Предишните обвинения и скандали са забравени, двойката дори създава общи фирми, за да легализира парите и да си спестят част от данъците. В крайна сметка миската си тръгва от брака им, добре обезпечена, макар и с по-малко от 1/20 от състоянието на милионера.

Бередин е използвал офшорни фирми, в които е прехвърлил парите си и които практически са непроследими. И при един развод е почти невъзможно да докаже, че са негови.


Междувременно обаче той не пропусна да припомни на Антония Петрова за това, кой държи парите. "Публикувайки тези снимки, искам да напомня на моята любима и все още съпруга колко е кратък пътят от Малдивите и Лос Анджелис до Лещен и Ковачевци", написа той в социалните мрежи, публикувайки техни общи снимки.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени