Затвориха в лудница един от продуцентите на „Под прикритие“ (ПОДРОБНОСТИ)

4251
13 Юни 2014, 11:49


Един от най-успешните родни продуценти и режисьори Димитър Гочев, който стои зад успеха на хитовите сериали „Под прикритие”, „Стъклен дом” и „Революция Z”, е настанен в лудница, научи сензационно HotArena.net.

 

Преди 2 седмици Гочев е бил въдворен в психиатрична клиника по настояване на роднините си, след като направил тежка нервна криза и буквално рухнал, съобщиха негови колеги пред в. „Всеки ден“.

 

В момента състоянието му е стабилно, провежда се лечение. Приятели на Гочев са убедени, че в най-скоро време той отново ще е във форма и ще може да се занимава с обичайните си творчески задачи.

 

„Ужасна история! Митко Гочев просто прегря. Цялото това напрежение му дойде в повече и той изпуши”, коментират загрижени арт персони. Новината за нервния срив на най-успешния у нас продуцент на сериали се разнася от уста на уста, но никой не дава повече подробности. За Гочев се грижат дъщеря му и сина му.

 

Неофициално в арт средите се говори за тежък конфликт между тримата съдружници в компанията „СИА едвъртайзинг” Димитър Гочев, Димитър Митовски и Росен Цанков. Бойните другари, които съградиха истинска империя, се изпокарали жестоко преди няколко месеца. Всеки от тях поел в различна посока и дори се мълви, че фирмата ще бъде поделена.

 

Тримата продуценти и режисьори останаха железен екип, след като преди няколко години се разделиха с четвъртия си съдружник Нико Тупарев и поставиха основите на производството на сериали у нас. Уви, наскоро и при тях почнали дрязгите, които доста се задълбочили.

 

Говори се, че причината за конфликта е банална и типична за България – пари. Компанията започвала да изпитва недостиг на финансови средства и дори натрупала колосални дългове. Неотдавна актьори и оператори се оплакаха пред медиите, че още не са си получили парите за „Под прикритие”. Отделно от това, Димитър Гочев бил затънал с кредити и дължал над 2 милиона лева на „лоши хора”, които започнали да го притискат да се разплаща незабавно. Като капак на всичко се оказало, че негова близка роднина е болна от рак.

 

„Гочев прегря буквално за месеци. Проблемите, които му се стовариха на главата, го сринаха”, коментират в арт съсловието.

 

Не е ясно и бъдещето на продуцентската компания „СИА”. За тази есен фирмата има само един сигурен проект – новия сезон на „Под прикритие”, след като Би Ти Ви отказа да пуска продължение на „Фамилията” и сложи край на „Революция Z”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени