Завист раздели братя Бахарови (Явор не може да понесе успехите на Захари)

3294
08 Март 2015, 13:18


По-малкият брат Явор не може да понесе мисълта, че батко му Захари се уреди с постоянна работа в тв шоу и с ангажимент в световното кино, научи HotArena!

 

Какъв е най-лесният начин да скараш двама братя? Достатъчно е да подшушнеш на единия, че най-близкият му кръвен роднина е по-успял в живота. Загнезди ли се веднъж червейчето на завистта, лесно се превръща в змия, която пуска своята отрова право към сърцето, пише „Уикенд“.

 

Нещо подобно се случва с мислите и чувствата на Захари Бахаров. Актьорът не може да се пребори със самия себе си и допуска отрицателните емоции да го завладеят, когато чете за успехите на брат си Захари.

 

Батко му въобще не си оставя коня в калта след краха на българските сериали. Много от колегите му са принудени да работят като бармани, хамали или мизерстват със заплатите си от театъра, но Захари е замесен от друга мая. Той си опича работата много преди да стане ясно, че на телевизиите ще им свършат парите за сериали и ще се ориентират към по-евтини проекти.

 

„Захари е доста по-комбинативен от Явор и гледа да си уреди живота, а не да обикаля заведения, за да пие и пафка. Да не мислите, че случайно избраха по-големия брат за водещ на хазартна игра. За това място имаше страхотна конкуренция. На всеки му се работи в нещо толкова лесно, добре платено и като че ли вечно.

 

Хората винаги ще искат да печелят лесни пари и ще гледат такъв вид предаване, което означава сигурен рейтинг и сигурно месечни възнаграждения за всички заети, с производството му. Затова и Захари се хвана на това хоро. Да не говорим, че си докарва и добър страничен доход от участие в чуждестранни продукции”, разказват приятели на Захари Бахаров.

 

Съвсем наскоро за него излезе новината, че е бил поканен да в петия сезон на световния феномен “Игра на тронове”. Сериалът на HBO стана популярен по цял свят и със сигурност присъствието на Бахаров в него е гаранция, че вече е влязъл в полезрението на чуждестранни режисьори, които са готови да плащат добре. Факт е, че за сравнително краткия си престой в „Игра на тронове” българският актьор е прибрал малко над 10 хил. лева, които тук щеше да вземе за цяла година потене пред камерата.

 

„Захари категорично отказва да разказва за участието си в популярния сериал. Сякаш се притеснява, че хвалбите ще му изиграят лоша шега. И сигурно има право, тъй като у дома го чакат хиляди завистливи погледи. Няма начин да му се радват безбройните безработни актьори, които се чудят как да свържат двата края.

 

Какви ли не истории съчиниха по негов адрес. Отдавна го набедиха, че е нагаждач и подмазвач, който умее да говори благо с продуцентите, въпреки че го раздава мъжкар. Човешката злоба няма насита. Захо си трайка и продължава да си урежда нещата в професията и в личния живот.

 

А бягството му от светлината на прожекторите е съвсем съзнателно и досега поне му носи само позитиви”, категорични са приятелите на актьора, който драпа със зъби и нокти да получи и международна популярност, която значително да повиши месечните му доходи.

 

Колегите, които не му завиждат винаги са признавали изключителното хладнокръвие на Захари и учението му да оцелява и в най-тежките ситуации. Съвсем друга бира е малкият Явор, който се е отдал на постоянен разгул, а гневните му изблици пред екип на предаването „Папараци” още повече го дискредитираха в очите на публиката.

 

Баткото на неуравновесения младок често пъти го е съветвал да го дава по-обрано в личния си живот и да проявява повече далновидност в професионалния. Съветите му не са приети никак добре, а сега двамата братя са твърде далеч един от друг, за да си раздават полезни наставления.

 

„С Явор винаги сме били на различни вълни. Разликата в годините се отрази и на отношенията ни. В най-лудите ми години той искаше да се мъкне с мен и го възприемах повече като тежест. След това той включи на пета, но на мен ми дойде времето да се откажа от лудориите и да вляза в ролята на примерен съпруг и баща. Винаги сме опитвали да сме заедно със семейството ни на празници, но напоследък и това не ни сне получава особено”, болезнено откровен е Захари.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени