Завистлива колежка забъркала интригата между Галена и Петко

3095
13 Октомври 2011, 11:00


Колежка, която завиждала на славата на Галена, я забъркала в афера със собственика на "Найт Флайт" Петко Димитров. Според злите езици двамата се натискали в тоалетната на най-известното столично фолкзаведение, където сервитьорка ги хванала на калъп. 

 

След като слухът обиколи сайтове и печатни издания, самият бизнесмен отрече пред HotArena.net да има вземане-даване с жената на търновския бизнесмен Галин. 

 

По времето, в което се предполага, че Димитров и звездата на "Пайнер" са злоупотребили във WC-то на "Найт Флайт", собственикът на клуба бил на почивка със сина си в Анталия. 

 

"Трябва да имам брат-близнак, който не познавам. Или да мога да се мултиплицирам, за да съм едновременно и в Анталия, и в офиса си", обяснява Петко пред "Блясък". 

 

Заедно с Галена смятат, че нейна колежка е пуснала слуха, тъй като й завиждала, че има повече участия от нея в "Найт Флайт". 

 

Любимият на Ели Гигова допълва, че историята може би цели да го раздели с щерката на Николай Гигов.

 

Петко стопанисва нейното сърце от няколко години и връзката им издържа на един и два опита на завистници да ги разделят. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
рррр
преди 6 години
-1
Еми точно така си е да ви кажа в тия чалга-среди са такива интриги Петко не вярвам точно в Найт Флайт да го направи това доста по-умен мъж е,много прозрачна лъжа многооо,никой мъж не би го направил в публично заведение дори да е в тоалетната и то негово,помислете малко..........
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ККК
преди 6 години
0
Брей, хубава държава ще да е Аналия!!! "Трябва да имам брат-близнак, който не познавам. Или да мога да се мултиплицирам, за да съм едновременно и в Аналия, и в офиса си", обяснява Петко пред "Блясък".
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени