Здравко от „Ритон“ посягал на жена си! Певецът ставал агресивен и налитал на бой, като прекали с алкохола

3438
25 Септември 2015, 16:28


Дълги години смятаният за мъж под чехъл Здравко от дует „Ритон“ всъщност ще се окаже истински деспот!

 

На пръв поглед естрададжията изглежда тиха вода, но в действителност се слави сред близките си като доста агресивна персона, научи HotArena.

 

Когато изпие няколко питиета, Здравко няма спирачки да скочи и на бой, стига някой да го предизвика. Не случайно любимата му Катя е ставала прицел на жестоки обиди и квалификации в зората на тяхната връзка, но в крайна сметка любовта надделяла в отношенията им.

 

Според източници на „Всеки ден“ едрогърдата му половинка е посинявана на няколко пъти, но неприятните инциденти се пазят в дълбока тайна. Катя никога не е споделяла за това, но приятелките й добре знаят, че си е патила от злия нрав на мъжа си.

 

„През годините изгладиха отношенията си, но са имали периоди, в които са се разделяли заради този проблем. Истината е, че Здравко като се напие, не знае какво прави. То се видя и в Къщата на „ВИП Брадър“ какъв му е буен характерът. Ако нямаше камери, сигурни сме, че щеше да посегне на Луна“, коментират хора от тесния кръг на певеца.

 

Паметливи припомнят и случая, в който Здравко едва не скочи да набие Рут Колева по време на риалитито „Музикална академия“. Певицата тогава защитаваше един от участниците – Любо, което очевидно не се понрави на ритонеца и той освирепя и за малко да ступа ексцентричната си колежка. „От яд и гняв беше на косъм да я цапардоса“, спомнят си от екипа на продукцията.

 

Близки до семейството на Здравко и Катя разкриха, че изпълнителят избухва по същия начин, когато двамата се скарат за нещо в дома си. Не били един или два случаите, в които от къщата им в Панчарево се чували крясъци от разгневения естрададжия.

Правело впечатление и това, че половинката му редовно излизала със слънчеви очила, независимо дали има слънце. Предполага се, че по този начин прикрива белези от юмруците на мъжа си.


ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Анонимката:)
преди 7 месеца
0
Да бе, нали посягал и!!Здравко е лудо влюбен в жена си Катя, никога дори не би си помислил да и посегне.И къде сте чували крясъци от дома им в Панчарево, те не живеят там, и никога не са живяли.Ако искате някой да ви повярва поне се поинтересувайте малко от Дует Ритон, кои са и що са!Здравко винаги изслушва Катя, какво чувства, какво и се харесва, какво иска, и от какво има нужда!Оставала съм да нощувам в дома им, и съм оставала впечатлена от дуета който са в живота
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ния
Преди 1 година
-1
Не може да се знае това истина ли е или измислица, но дори да е така няма как да се разделят. Те са дует и това е техния бизнес и начин на живот.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Пишете само лъжи!!!
Преди 1 година
-5
Ако беше истина Катя отдавана да го разкарала....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Пишете само лъжи!!!
Преди 1 година
-4
Ако беше истина Катя отдавана да го разкарала....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
НиЛо
Преди 1 година
-4
Тихите води са най-дълбоки....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени