Зетят на Дарина строи хотел във Варна (Подробности)

1877
19 Април 2015, 14:22


Щерката на Илия Павлов доведе ливанския милионер Тарек Микнас в родината си и той реши да вдигне хотел, узна HotArena!

 

Милионите на арабската фамилия Микнас потекоха към България. Ливанците, които се сродиха със семейството на разстреляния бос на „Мултигруп” Илия Павлов участват с инвестиция в разширяването на една от перлите в короната на несъществуващата вече корпорация, наследени от Дарина Павлова – „Гранд хотел Варна”, пише „Уикенд”.

 

Лично зетят на Мадам Мулти, Терик Микнас, е пристигнал преди няколко дни в морската столица – хем за Великденските празници, хем за да проследи от близо строежа на апартхотел „Албатрос”, разкриват наблюдателни варненци.

 

Макар че по религиозни пристрастия е мюсюлманин, съпругът на най-голямата дъщеря на Илия Павлов, Венцислава, уважавал и почитал и празниците на християнската си половинка. С тази разлика, че не влизал в църкви.

 

Заради височайшия гост и роднина на шефката, персоналът на гранд хотела получил специални инструкции. Камериерките чистели по два пъти на ден президентския апартамент на милионерската особа, чието посещение у нас е първо, откакто миналото лято се ожени за Венцислава във Флоренция.

 

Микнас, чийто бизнес е съсредоточен в рекламата, строителството и хотелиерството, имал специални предпочитания и към храната – без месо и без продукти с глутен. Съпругата му Венци не изявила претенции, тъй като в момента е бременна и си позволявала да похапва като за двама.

 

Според варненски клюкари довършителните работи в новопостроения хотел „Албатрос”, който е част от проект за пълната реновация на Комплекс „Гранд хотел Варна”, щели да бъдат поети от зетя на Дарина. Например, цялостното луксозно обзавеждане щяло да бъде доставено от Дубай, където е устроен част от бизнеса на семейство Микнас и където Терик живее със съпругата си Венцислава.

 

Апартхотелът е издигнат в близост до прочутата сладкарница „Албатрос” в Св. Св. Константин и Елена, като един от символите на курорта – нейната Ротонда е била разглобена и преместена, за да попадне в обсега на новия комплекс на Дарина Павлова. Всеки камък е бил номериран и опакован, за да бъде поставен на мястото си при сглобяването.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
eli
преди 3 години
0
tova e dushterq na Iliq Pavlov,ne neina!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени