Златка: Багата ми създаде достатъчно проблеми (ВИЖТЕ ОТКРОВЕНАТА Й ИЗПОВЕД)

4992
26 Февруари 2013, 14:39


Златка Димитрова тотално е загърбила отношенията си с Благой Иванов и разкри, че не иска повече да си създава проблеми с него, научи HotArena.net.

 

„За мен темата Багата отдавна вече няма смисъл. Живея с друг човек, на когото много държа и с когото имаме силна връзка. Благой за мен е напълно затворена книга. Много отдавна. Нямам желание да коментирам повече Багата. Създал ми е достатъчно проблеми и отдавна вече не мисля за него.“

 

Това каза плеймейтката Златка Димитрова в интервю за „ШОУ“. Смуглата изкусителка се зарече никога повече да не коментира темата в медиите. Все пак за гаджето й Миро не е приятно постоянно да се дъвче темата и да му се напомня за връзката на приятелката му със самбиста.

 

Колкото до поведението й спрямо него в Къщата на Биг Брадър, Черната Златка заяви, че всеки има право да го интерпретира, както си иска. Какви точно проблеми й е създал Благой Иванов, Злака обаче не коментира.

 

С Миро искаме дете!

 

По повод появилите се слухове в медиите, че плеймейтката е бременна, тя заяви, че наистина иска да има дете, но не е дошъл моментът. Миро също иска да си направят бебе. „Засега оставяме нещата така, смятам, че още ми е рано“, признава Златка, която все пак изкарва пари основно снимайки тялото си.

 

„Сагата Банев“

 

„Става въпрос за това, че част от нашето място навлизало в територията на „Хелио-турс“ на Николай Банев, а това не е вярно. Разполагаме със скица, която доказва, че нямаме нищо общо с неговото място. Освен това, доколкото знам, Банев е направил приватизация на „Хелио-турс“ чрез фалшиви документи!“, заяви Златка.

 

Тя неведнъж е отварялата темата за Николай Банев и затова как е измамил нея и семейството й, но досега не е разкривала за приватизацията. Златка твърди, че стойността на земята е 25 пъти по-скъпа от цената, на която я е взел Банев.

 

По думите й олигархът е заграбил 34 декара наследствени земи и именно покрай съдебната сага вторият й баща се разболява и умира.

 

Затова Златка и до днес продължава да се бори в името на баща си.

 

Стела Йорданова

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Васко
преди 5 години
0
Права сте Таня! Този идиот Пацо е такъв глупак, че никога няма да разбере колко е тъп!Какво ми ги тикат на първа линия най-отявлените издънки на нацията?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
някой си
преди 5 години
0
Хора!Актуализирайте си от време на време снимките към статиите!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени