Златка Димитрова съвсем се занемари покрай бебето (Фото факт как няма и спомен от предишната красавица)

https://hotarena.net/laifstail/zlatka-dimitrova-savsem-se-zanemari-pokrai-bebeto HotArena.net
Златка Димитрова съвсем се занемари покрай бебето (Фото факт как няма и спомен от предишната красавица)
Златка Димитрова тотално замени ролята си на светска дама с тази на майка, видя HotArena.


Плеймейтката, която до скоро поддържаше бляскав и ненатрапчиво провокативен имидж, днес прилича на средностатистическа майка и отачаяна съпруга, която в забързаното си ежедневие, запълнено с грижи за семейството, все не намира време за себе си. Вярно е, че в дома й плаче новородено на месец и Злати не иска да него да припарват детегледачки, но поне да не излага на показ факти за това колко се е занемарила.


Няколко дни след раждането Димитрова постна снимка от фризьорския салон, където върна прическата си отново в отбора на късите дължини и явно от тогава насам не е полагала никакви грижи за себе си. Въпреки това заля мрежата със снимки, на които е в напълно натурален вид, дължащ се на абсолютната липса на макиаж по лицето й.


В нежеланието си все още да покаже бебе Миро, Злати намира всевъзможни начини все пак да загатне за начина, по който неговата поява е осмислила живота й. Последният подобен фотос е от днес и на него се вижда ръката на новороденото, която се събира в шепата на тази на майка му.


Всичко изглежда прекрасно, ако не се заглеждаме обаче в маникюра на Димитрова, който вероятно датира още от преди раждането, съдейки по това колко са израснали ноктите й. А и с черния лак липсата на скорошно посещение при маникюристката е повече от очевадна. Разбираме, че Златка в момента има съвсем други грижи на главата, но нека не се загърбва тотално или поне да не го демонстрира толкова явно...

7 Коментара

аз

преди 7 години

тъпанари големе сте,ей....оставете каката на мира....не вА е срам...полуидиоти долни,николетини гъзолисци...

Коментирай

5

преди 7 години

Недейте че тази как веднага хукна на липосукция при д-р Енчев вместо да си гледа детето, сега съвсем ще забрави за него и ще хукне по маникюри и гримьори.Ами нали само с външен вид държи дебелака Миро , та сега я е страх някоя да не и вземе мъжа както тя го взе навремето.А и си спомняте как позираше до една кола и лозунгът беше - благодаря ви д-р Енчев.Тоест добре че той я е пооправил, че да хване прасето Миро да я издържа и да и купи кола.Изобщо тази жена за мен не е в ред.

Коментирай

stela

преди 7 години

Никога не съм и била фен на Златка,но тази "статия" е нелепа.1-во си личи,че това е гел лак,който може и 1-н месец да не се сменя стига да ходиш да ти го поддържат.Нито е олющен,нито е нещо кофти.А относно това,че ноктите и били пораснали,ще ви светна,че в това също е ефект по който много жени са луднали-а именно да не си слагат лак по лунулата (за вас да поясня-това е по-светлия полумесец, който се вижда в основата на нокътя).Влизам да преглеждам "новинките" ви само защото под някои има уникални коментари (особено под тези за любимката ви-Николина златния дъждец),наясно съм,че сте под всякаква критика и си съчинявате пълни глупости,но има моменти като сега,когато се чудя толкова ли не разглеждате новите тенденции и нямате ли 2-е минути да си проверите нещата преди да ги избълвате тези глупости..

Коментирай

ani

преди 7 години

tipicna ziganka

Коментирай

Ани

преди 7 години

Много си е добре жената вие кво очаквате Даме перфектна винаги? Тя не е ли обикновен човек като всички!

Коментирай

ss

преди 7 години

В момента всички мами в Инстаграм се показват в този "натурален" вид - т.е само по операции - ринопластики, инжекции в устните, филтри и импланти на миглите. Така хем изглеждат много "естествено и неглиже" красиви, хем показват колко вече приоритетите им са други, но видиш ли, пак са ослепителни, дори и така. Златка изглежда перфектно на снимката, няма какво да си кривим душата.

Коментирай

ss

преди 7 години

И ако тя нямала време да се поддържа, при условие, че нито работи, нито е притеснена финансово за оцеляването си, то другите майки трябва да са героини, че нито пари имат, нито възможност да си седят вкъщи спокойни и да си гледат децата, защото се чувстват виновни, че не изкарват пари и не помагат вкъщи, или пък време нямат, защото трябва да го оставят от мъничко на чужди хора по ясли и да хукнат на работа и тогава пък да се чувстват виновни, че са лоши майки.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.