Златка изгонена и от майка си заради новия й - Галин! Крила от Миро, че има връзка с другия, за да получи пръстен и джип

https://hotarena.net/laifstail/zlatka-izgonena-i-ot-maika-si-zaradi-noviia-i-galin-krila-ot-miro-che-ima-vrazka-s-drugiia-za-da-poluchi-prasten-i-djip HotArena.net
Златка изгонена и от майка си заради новия й - Галин! Крила от Миро, че има връзка с другия, за да получи пръстен и джип

Плеймейтката Златка Димитрова изживява бурна, но трудна любов, която е на път да събори всички мостове към досегашните й близки и роднини, научи HotArena.

 

 

Силиконката се хвърли със засилване в обятията на анонимния досега Галин Гочев от Грудово и взриви всички около себе си. След като за аферата се разчу, Златка сама призна, че има връзка с младия мъж, а междуременно и той се похвали с техни общи фотоси.

 

 

Черната Златка и новият й избраник са си взели квартира, където живеят напук на всеобщото неодобрение. Това вбесило майка й, която й казала да не стъпва повече в семейния апартамент в бургаския квартал „Изгрев“. Вратата на Златка била показана и от сестра й София, която много харесвала досегашния й мъж Миро Недев, с когото моделката живее от 6 години на семейни начала и от когото има син, писа „Уикенд“.

 

 

Никой не очакваше, че Златка ще си събере багажа и ще се пресели при друг. Още в края на зимата Златка си тръгна от столицата, където Миро има една дузина апартаменти, и се прибра в Бургас. Тогава обяснила на майка си, че всичко е временно и през есента ще се върне в София при мъжа си. На Миро пък казала, че се чувства доста уморена от съвместното съжителство, има нужда от освежаваща почивка, но след това ще се върне и ще се опита да хармонизира отношенията между двамата.

 

 

Миро продължил да глези плеймейтката с надеждата, че с детето ще се приберат и ще заживеят спокойно. За 14 февруари я изненадал с пръстен с диаманти, а няколко седмици по-късно й купил чисто нов лъскав джип.

 

 

Златка обаче започнала да се държи още по-дръпнато с мъжа, който я извади от орбитата на плеймейтките за дълъг период и се опита да начертае нови хоризонти пред нея. На няколко пъти Миро я питал дали има друг мъж в живота й, но тя нагло го излъгала, че няма. Успоредно с това вече се заигравала с Галин Гочев. От небрежен флирт работата прераснала в страстна връзка, за която потресения Миро научил едва преди десетина дни. Бесен от предателството, бизнесменът си прибрал джипа и оставил на силиконката сума да си купи по-евтин автомобил. После решил всички пари от месечната издръжка на малкия Миро да дава лично на бабата, която и без друго почти изцяло поела грижите за детето. 

 

 

В същото време обявената за Майка на 2016 година Златка Димитрова по-често можела да бъде засечена край автомивката на Галин Гочев, отколкото с бебешката количка, коментират бургазлии. Тя почти не поглеждала детето си, замаяна от актуалната си страст.

17 Коментара

Тодор П

преди 5 години

Стига вече ни занимавахте с този боклук - на никой не му е интересно с кой си го слага курволясалия траверс!

Коментирай

Ива

преди 5 години

Това е Златка,резултата от прееъзпитанието на Пат_____ва,радвайте и се!

Коментирай

ххййк

преди 5 години

Прав си, ама изляха много помия върху тоя Миро точно от тоя сайт- бил скъсал джоба, оставил си семейството едва ли не да гладува...А то излиза, че бедният човечец купува пръстени с диаманти и джипове на траверса...За мен скъсан джоб значи хладилника ми да е празен, а не да не ми сменят колата всяка година.

Коментирай

www

преди 5 години

Ето това е истински пример за курвенско поведение и разложен характер.Разведе оня Миро, уж и беше голямата любов.После в Биг брадър се натискаше пак на Багата, въпреки че уж е с Миро.Направи 1 милион простотии да го разведе и да роди.И накрая за капак край на връзката и нов.Раждат деца ей така, размятат ги насам натам, после бабите ги гледат, после им водят все нови и нови "татковци".Направо ме е гнус от такива жени.Грам морал да нямаш, а вие ги правете известни и Вип, за да давах хубав пример как една жена да бъде тотален боклук.Отврат.

Коментирай

5

преди 5 години

Хахаха да, "добрият" човек Златка , ще прочете 5те книги на Патрашкова и ще стане нов човек.Тая цял живот малоумница и като гледам Патрашкова хубаво я превъзпита.

Коментирай

bs

преди 5 години

Предполагам има някакъв проблем в отношенията им.Често като са малки децата има напрежение.Тя неведнъж е казвала, че Миро си гледа работата и заниманията и май често го няма.Но, пък Златка с кола и детегледачка е била добре.И как е фалирал, а купува коли Миро? Още февруари- март я видях с джипа в Бургас.Беше с детето и говореше през прозореца с позната, беше в добро надтроение и чух че казва, че малкият е палав и т.н..Да излезе Миро и да каже защо са еазделени.Златка този път отказва да коментира- защо ли?

Коментирай

преди 5 години

коньо и сельо

Коментирай

YYZ

преди 5 години

Ne e sluchayno, che kurwata dolkna pometna, Samo neshstastija ja chakat taja grozhna mangalka-kurosmukachka.. eba si nenormalnata prostitutka..

Коментирай

Gden travestit

преди 5 години

Mislja, ce Miro nay-nakraja e widjal, che Zlatko ima kur a ne putka i ja e narital. JALAK TRAWESTIT E TAJA SPERMOLJASALA KURWA!

Коментирай

Тоци

преди 5 години

Защо не оставите хората на мира. Да си живеят живота както си сметнат за добре. Какви са тия епитети, какво е това нещо?!? Все едно вие сте някакви светии. Омразата се връща като бумеранг.

Коментирай

Smotljo

преди 5 години

Zsahtoto ne sa hora, smotanjak!

Коментирай

Denn

преди 5 години

Не ми е симпатична Златка, тъй като е проста и грозна. Но появат ли се децата, напрежението много скача. Това е много критичен период, много хора се разделята тогава.

Коментирай

Тодор П

преди 5 години

Прав/а си, обаааче не и когато си плащат да пишат за тях! Ние да ги оставим, а те нас кога???

Коментирай

Йсйсйхс

преди 5 години

Of tq bila maika ba godinata ......golemi drami bqha .....i nakraq tq sama si zamina pone ne laji ba6tata na bebeto imai malko doblest

Коментирай

Шаврантия

преди 5 години

.

Коментирай

ох

преди 5 години

Е чак пък да е изгонена от майка си? Езтествено, ще на квартира ще са- гаджего бизнесмен заврян зет ли да иде...хаха

Коментирай

Таня Ноиман

преди 5 години

Абе хора спрете да коментирате и обиждате никой незнае какво му идва на главата ! Всички имате деца внуци

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.