Златка крие аборт от Куката (Тук е и причината, поради която се разделиха)

3598
12 Декември 2013, 15:30


Златка Райкова е щяла да става майка по средата на пролетта тази година, но Камен Балбузанов – Куката не е искал наследници от нея и я е принудил да направи аборт, разбра HotArena.net.

 

Русото изкушение се раздели с дългогодишния си приятел, без да вдига много шум. Дори не е давала изявление кое сложи край на връзката им, но други хора се осмелиха да го направят вместо нея.

 

Светски хроникьори тръбят, че плеймейтката е забременяла и с това се надявала плевенския гангстер най-накрая да се раздели с жена си Стела, от която има дъщеря, пише в. „Уикенд“.

 

Балбузанов стотици пъти се кълнял пред Злати, че не изпитва чувства към жена си, но заради общото им дете се опитвал да проявява минимални нормални семейни ценности.

 

Това дало и криле на моделката да си помисли, че ще заеме мястото на най-важната жена до Куката, но уви.

 

Той й заявил, че ако иска да запази детето ще се наложи да си го отглежда сама. Най-добре било за нея да направи аборт, тъй като той няма да припознае никога неродената рожба.

 

За да остане информацията далеч от медийните среди, Камен изпратил златка за кюртаж в чужбина. Посъветвал я да остане, в случая в Италия, за по-дълго време, че  да не вземе и жена му да разбере.

 

След 3-месечен престой Златка се завърнала, но Куката не искал и да я погледне повече.  Говори се, че сега най-накрая се е кротнал до съпругата си.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени