Златка Райкова и гаджето й ММА боеца Георги жестоко скарани! Тя го хванала с млада бръмчалка (Вижте неговата реакция)

https://hotarena.net/laifstail/zlatka-raikova-i-gadjeto-i-mma-boeca-georgi-jestoko-skarani-tia-go-hvanala-s-mlada-bramchalka HotArena.net
Златка Райкова и гаджето й ММА боеца Георги жестоко скарани! Тя го хванала с млада бръмчалка (Вижте неговата реакция)
Златка Райкова е жестоко скарана с гаджето си Георги Валентинов и като нищо ще се раздели с него, научи HotArena.

Русата изкусителка напоследък движи навсякъде без мъжка компания, като се изключат приятелите й гейове, които понякога я придружават на светски събития. Георги пък упорито отказва да се появява там, където могат да го забележат любопитни очи. Говори се, че причината била, че се страхувал да не го попитат къде е Златка. В такъв случай той нямало да може да даде приемлив отговор, пише \"Всеки ден\". 

Според запознати моделката и ММА боецът са се скарали преди няколко седмици от ревност. Тя го заподозряла в свалки с по-младо от нея момиче. Скандалът бил толкова грандиозен, че Жоро едва се въздържал да не скочи на бой срещу любимата си. Тя пък има горчив опит с мъже биячи благодарение на предишната си връзка с наркобоса Камен Булбузанов-Куката, който системно я пребиваше, докато двамата не се разделиха. Изплашена, че и Георги може да й посегне, Златка скоростно прекратила всякакви контакти с него.

Говори се обаче, че тя горчиво съжалявала, че е предизвикала гнева на Жоро и все се надявала той да й се обади и да й се извини. Засега боецът бил пас, но приятелките на Златка се надяват скоро да й звънне. Според тях, ако преглътне гордостта си и й се извини, всичко между двамата отново ще бъде наред. 

11 Коментара

f

преди 7 години

Много сте смешни с това "по-млада". Самата Златка е млада, дори и 30 няма, така че какво значи "по-млада"? Зигота някаква? "По-млада" щеше да е уместно да се каже, ако говорим за 50-годишна жена заменена от 22-годишно момиче, но дори и тогава защо акцента трябва да пада на възрастта, а не на случилото се? А в случая на Златка предполагам просто сравняваме две млади жени. Какво значение имат тук две, 4, че и дори 5 години разлика тук, та да се говори за "по-млада"? Много лошо въздействате така върху психиката с подобни послания на по-малките си, още по-неосъзнати и наивни читатели и с подобна възрастова дискриминация. Да не говорим, че във всяка статия за Златка и гаджето й, все държите да намекнете за някаква нищожна, незначителна разлика от няколко години и да я изтъкнете сякаш е нещо кой знае какво. Кубрат Пулев като е с няколко години по-възрастен от Андреа защо не го споменавате непрекъснато и защо не го наричате "възрастничкия й приятел"? А?????

Коментирай

преди 7 години

Миличка, 5 -10 години са си сериозна разлика между две жени:) Особено ако едната е на 20, а другата на 30. Мисля, че го осъзнаваш добре, иначе защо си се запалила така по темата??? Какво те обиди толкова? Според теб едно 20 годишно момиче не е ли по-младо от една 30 годишна жена??? Хайде да си избиваш комплексите от възрастта някъде другаде, а??? Приеми истината и спри да съскаш по околните! Не сме виновни, че се чувстваш стара!

Коментирай

cheff

преди 7 години

тая пък - твоят коментар е доста по-"съскащ" от долния :D и на 20 е по-млада, естествено, но темата отдолу е, че на 30 жената все още е млада и подобни изказвания и натяквания като в статията са глупави.

Коментирай

cheff

преди 7 години

тая пък - твоят коментар е доста по-"съскащ" от долния :D и на 20 е по-млада, естествено, но темата отдолу е, че на 30 жената все още е млада и подобни изказвания и натяквания като в статията са глупави.

Коментирай

Phill

преди 7 години

Драги читателки :), мили момичета на 20 или 50. Знаете, че всяка възраст е красива сама по себе си.....нооо.....20 годишните девойки какво знаят....за живота....ахам. Повечето са доста ограничени, във всяко едно отношение. С какво една 20 годишна превъзхожда една жена на 30 или 40 - с НИЩО! Мислите, че мъжете харесват ей такива 20 годишни. Харесват до там, че те обичат да ловуват....ей такива тъпи п.....тки.....забавляват се и после са аут. Та онази или онзи дето по - долу писал/a, че тука избиваме некви компекси за възрастта е в голяма грешка. Дето викат в оназ реклама "момичетата носят панделки , а порасналите си играят с тях" е вярно! Аре със здраве! Днес е петък, така че пийнете по едно, две и се успокойте! ОбичЬм вЬ :P

Коментирай

Hili

преди 7 години

Еееее, ама страшно тъпо си се изказал/а. Не бързай веднага да плюеш и да се държиш просташки. Размърдай го малко тоя мозък. "f" много добре е изразил/а тезата си. Това, което е написал/а е много умно и смислено. Заслужава си да се помисли над това. Човекът говори за нещо много по-важно от това дали 30 е повече от 20. Това го знаят и децата в детската градина. Много ясно, че 20 годишният човек е по-млад от 30 годишния, Аритметиката трябва да си я учил/а вече. Човекът говори за едно от най важните неща: ВЪЗПИТАНИЕ. Много правилно е забелязал, че посланията на просташките медии въздействат зле върху манталитета на и без това простия български народ. Ти дори и да си на 20, пак си стара в моите очи, защото аз съм на 15. Обаче, аз не казвам, че си стара, защото мама и тате са ме възпитали по-добре от теб и знам, че никъде по света не се говори така. Ако си наистина на 20, вземи почети и поучи малко, въпреки , че на 20 вече си позакъснял/а, но все пак побързай, че времето лети: колкото научиш все ще ти е от полза.

Коментирай

Wwwwoooowww Каква активност ахаххаха

преди 7 години

Каква е тази агресия, "мила"? Просто мнение, какво подскачаш??? Успокой топката, не е добре за сърцето :)))))) Къде съм написала, че има нещо лошо в това да си на 50 или 30??? Въпросче с повишена трудност към cheff f и прочие: Къде в статията се споменава, че Златка е стара или пък, че 30 - годишните жени не са млади????? Или някои просто си избиват комплексите без причина??? Сега успя ли да осъзнаеш "глупавият" ми коментар???? :)))))))))

Коментирай

Hili

преди 7 години

Еееее, ама страшно тъпо си се изказал/а. Не бързай веднага да плюеш и да се държиш просташки. Размърдай го малко тоя мозък. "f" много добре е изразил/а тезата си. Това, което е написал/а е много умно и смислено. Заслужава си да се помисли над това. Човекът говори за нещо много по-важно от това дали 30 е повече от 20. Това го знаят и децата в детската градина. Много ясно, че 20 годишният човек е по-млад от 30 годишния, Аритметиката трябва да си я учил/а вече. Човекът говори за едно от най важните неща: ВЪЗПИТАНИЕ. Много правилно е забелязал, че посланията на просташките медии въздействат зле върху манталитета на и без това простия български народ. Ти дори и да си на 20, пак си стара в моите очи, защото аз съм на 15. Обаче, аз не казвам, че си стара, защото мама и тате са ме възпитали по-добре от теб и знам, че никъде по света не се говори така. Ако си наистина на 20, вземи почети и поучи малко, въпреки , че на 20 вече си позакъснял/а, но все пак побързай, че времето лети: все нещо ще научиш.

Коментирай

53f

преди 7 години

Аз съм на 30 и смятам, че някоя на 22 е по-млада от мен, а някоя на 40 е по-стара.Какви са тия измислици че на 30 си като на 22, е не може да си вечно млад, важно е какъв човек си.Аз като бях на 22 , 30 годишните ми се виждаха стари, сега на 30 виждам, че не е точно така ама да казвам че с някоя на 22 сме еднакви по възраст е смешно просто.

Коментирай

a

преди 7 години

много съм съгласна с "Wwwwoooowww Каква активност ахаххаха"! В цялата статия единственото, което е свързано с възраст е "по-младо от нея момиче". Това не означава, че Златка е стара, не означава, че 30-годишните са стари. Не знам Phill защо е останал/а с такова впечатление, че и толкова се възмущава. Колкото до описанието, че 20-годишните са "тъпи п.....тки....." като представителка на 20-годишните момичета ще кажа, че това е страшно обидно! С какво си мислиш ти че си повече от нас? Интелект, възпитание?? Аз не виждам нито едното...

Коментирай

a

преди 7 години

Никой не казва, че на 30 години си стара, но няма как да отречеш, че не е като да си още на 20. Все пак между 22 и 30 има 8 години разлика...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.