Златка ражда със секцио! Причината - проблем със сърцето, има синдрома ВПВ (Подробности)

4041
02 Август 2014, 13:42


Плеймейтката Златка Димитрова вече е в 7-ия месец и може да се похвали с това, че е качила само 3,5 килограма досега, научи HotArena.net.

 

Злати ще роди със секцио. Вероятно операцията ще води д-р Георги Стаменов – известен специалист, който е следил и бременността на новинарката Ани Салич и тази на водещата Нели Хаджийска.

 

Нужен е голям професионалист като него, тъй като Димитрова има т.нар. синдром ВПВ (на Волф Паркинсон Уайт) – представлява допълнителен проводен път в сърцето, който предизвиква тахикардии, т.в. учестен пулс), пише в. „24 часа“.

 

Заради това й правят операция в Трета градска болница през 2009.

 

 

Златка и Миро се запознават през 2012 година във фризьорски салон. Когато се виждат за първи път, седят пред огледалата в салона и разискват темата „Какво търсят жените у мъжете?“ с още пет човека.

 

 

 

Моделката се включва в разговора, но какво е говорила – вече не помни. Миро обаче я слуша внимателно и гледа само нея. Той следи всяка нейна дума и запомня плановете й за следобеда – тя трябва да отиде в друг салон, откъдето си е поръчала козметични продукти за коса.

 

 

 

Там, по-късно в същия ден, влиза Мирослав. Иска да се запознае официално със Злати, но тя закъснява. И той решава спонтанно да плати поръчаната козметика и да остави телефонния си номер в салона.

 

 

 

Когато разбира това, Димитрова е много объркана. От една страна, се чувства приятно, защото за първи път непознат мъж прави подобен жест за нея. А от друга – изпитва голямо неудобство.

 

 

 

От притеснение тя не му звъни. Събира смелост да го направи след няколко дни и му пише SMS – „Благодаря за жеста“ и така започва романтичната им кореспонденция.

 

 

 

По това време тя е нямала приятел и е била в труден период заради смъртта на втория й баща. Златка не е знаела, че Миро е женен, докато са си писали и чували по телефона. Когато е разбрала, вече е била лудо влюбена.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени