Златка след фиаското на благотворителния й търг: Милионерите ни не струват и 5 стотинки! (От събраните 800 лв. – около 500 са на Анита Мейзер)

https://hotarena.net/laifstail/zlatka-sled-fiaskoto-na-blagotvoritelniia-i-targ-milionerite-ni-ne-struvat-i-5-stotinki HotArena.net
Златка след фиаското на благотворителния й търг: Милионерите ни не струват и 5 стотинки! (От събраните 800 лв. – около 500 са на Анита Мейзер)

Пълно фиаско претърпя благотворителен търг, организиран преди дни от Черната Златка, разбра HotArena.

 

По време на годишните награди за мода и шоубизнес, провели се в Градската галерия във Варна, Златка Димитрова насочи вниманието към себе си с инициатива за събиране на средства за закупуване на ортопедичен колан за 13-годишната Габи от Варна.

 

Дали заради факта, че иначе благородната кауза мина под крилото на скандалната плеймейтка, или защото пък баровците ни са стиснати и безжалостни, към търга интересът бе нулев, а най-голям благодетел се оказа… Анита Мейзер.

 

Златка извади на сергията за продан вещи на Ники Кънчев, Мария Гроздева и Станка Златева. Въпреки че в публиката имаше куп хора с възможности, събраните пари се оказаха под 800 лева!

 

Имаше хора, които дойдоха облечени с дрехи за хиляди, а не отвориха лачените си портфейли за едно дете. Жалко е! Милионерите ни не струват и 5 стотинки! Аз, която не поддържам толкова висок стандарт на живот и съм съвсем обикновена, дадох цялата си награда от „Биг Брадър“ на Боби. Не искам да парадирам с това, а да жегна безсърдечните статуи, които на вечер изпиват стотици левове, а не дадоха и по 10 лева за нуждаещо се малко и невинно същество. Потресена и огорчена съм! Оказва се, че бедните са с по-богати сърца. А вие, сноби, как спите спокойно?!“, сподели разочарованието си силиконката.

 

Най-голям благодетел се оказа скандалната Анита Мейзер, която за малко над стотина лева закупи една от купите на Станка Златева. Освен това миската се сдоби и със статуетки жирафи от къщата на „Биг Брадър“, както и с обеци от гримьора Мис Бони. Сумата, която Анита похарчи на търга, бе близо 500 лева.

10 Коментара

Иван

преди 8 години

Черна , руса , шарена ....все си е Златка !Кой ще и повярва че парите отиват за благотворителност ?!!!

Коментирай

бла бла бла

преди 8 години

Тази златка е голяма мръсница защо оня дебелия и приятел като има кинти не даде а само ходи и обикаля и търси . Това цялото спред мен е да си изчисти името от така наболялата тема за златките . Простакеса дошла от село незнае столиците и тръгнала да се прави на голяма . :

Коментирай

maslina

преди 8 години

samo edno shte kaja zlatka goovri edno pravi drugo tq e samo za pred kamerite tezi blagotvoritelni akcii i t.n uverih se sama kato se opitah da pomogna a izglejda ot mnogoto rabota nqmashe vreme da mi obyrne vnimanie i da mi otgovori na vyprosa :)

Коментирай

Аман от простаци

преди 8 години

Селски простак! Вместо да плюеш, ходи си чисти душата! И извади някоя стотачка, за да дариш! Ако пък си бедняк, организирай благотворително парти... Знаеш ли колко енергия изисква това? Самодоволен нещастник!

Коментирай

тъпа оФца

преди 8 години

ПОЗНАВАМ Я ЛИЧНО. ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРОСТА, ДОЛНА, ЕЛЕМЕНТАРНА, ЗЛОБНА И КЪДЕТО ИМА ИЗГОДА ТАМ. УМЕЕ ДА СЕ НАГАЖДА СПОРЕД ОБСТАНОВКАТА И СИТУАЦИЯТА. ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЛИЦЕМЕРНА! КОЛКОТО ГРОЗНА ДВА ПЪТИ ПОВЕЧЕ ПРОСТА. АМА , МНОГО ПРОСТА! ТАЗИ ЧУПИ ТЪПОМЕРА!

Коментирай

аман

преди 8 години

Благотворителност се прави от заможни , честолюбиви и добронамерени хора! Тази шаврантия никой не я вземе на сериозно, още по-малко да и гласува доверие , колкото и да се прави на артистка от Балшой театър. както и благотворителността с Боби, А, много хора знаят кой е Боби и защо е в това положение. какво да каже майката , която е загубила детето си? Има ли благотворителност, която да и го върне? Аман от пишман добродетелки! Добродетел и християнска ценност е и това да разбиеш семейство според тях...Добрите хора просто правят добро , никой никога не разбира кога и как и защо... те просто са добри и не парадират с това!

Коментирай

бла бла бла

преди 8 години

Е тази простакеса само на думи е и пред камери знае . Нека каже какво стана с онази организация бялата лястовица която е беше направила защо замлъкна така само ходи по партита и се шляе из молове и такива магазини . Оня дебелия и приятел я остави той горкия за какво тръгна с нея незнма . Явно видя за какво иде реч и си тръгна и си взе джипа дано е мъжкаР и не се върне при тази мръхла . Само от профила и клипове със скъпарските коли и малоумната и музика .

Коментирай

баце роман

преди 8 години

Тя с тия столици ше си остане горката за цял живот като проста и ограничена и оная цайсатата водеща ПРИЩРАКЛОВА се завъртя покрай нея да натрупа слава .

Коментирай

ъъ

преди 8 години

Дума "незнам" нямаме на български. Научи се да пишеш отрицателните форми на гаголите. Хващай учебника и залягай.

Коментирай

бла бла бла

преди 8 години

ъъъъ научи се да пишеш правилно и тогава прави забележки гЛаголи се пише с ''Л' '

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.