Златка завлякла Куката с 50 бона (Редовно точила кредитната му карта)

1800
06 Декември 2013, 12:30


Плеймейтката Златка Райкова няма и ден трудов стаж в живота си, но въпреки това се фука с доходи на банков директор. Причината за това е, че плеймейтката умело източила картите на бившето ди гадже, дочу HotArena.net.

 

Близки до Златка я одумват, че макар и руса моделката далеч не е глуповата. И всъщност много умело разполага с парите си.

 

Още докато била с Куката Златка редовно получавала щедра издръжка от 2000 лева седмично, гласи мълвата. Редом с това често източвала картите му.

 

Така за няколко месеца събрала повече от 50 000 лева, с които разполагала след раздялата им. Част от сумата похарчила по време на бягството си в Италия, а останалите заделила докато влезе в „Биг Брадър“.Самата Златка си призна, че не работи, а ежедневието й преминава по изключително айляшки начин. Сутрин ставала, закусвала, след това отивала на фитнес, след спорта пък—обяд, после прекарвала деня си с приятелки и на разкрасителни процедури, вечерно време хапвала с гаджето си Георги, а след ресторантите идвало време за бар или кино.

 

 

Плеймейтката се подсигурила добре за това безметежно ежедневие, като посегнала дори на ланците на Балбузанов. Приятелите й издават, че от дълго време тя така успява да поддържа стандарта си на живот.

 


„Златето има вид на простовата, но вече почти 10 години успява да поддържа звезден начин на живот, без да има един ден трудов стаж в живота си. Снима се тук-там гола, ще преспи с тоя-оня и ей ти на доходи като директор на банков клон”, издават още те, пише „Всеки ден“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АЗ
преди 4 години
0
Ужас... егати живота. Консуматорски, като на безгръбначно. Лошото е, че има момиченца, които мечтаят да живеят така - ех, мъка, мъкааа!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
?
преди 4 години
0
imal dal,koi mu e kriv?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени