Златке, излагаш се жестоко!

3919
20 Януари 2015, 11:01


Златка Димитрова стигна до крайност в своя бяс и добре позната глупост, видя HotArena.net.

 

Едрогърдата плеймейтка, известна най-вече с голите си снимки в силен разкрач, както и „познанията" си по география, които пък стигнаха до широката публика от участието й във „ВИП Брадър", изригна срещу „Всеки ден".

 

Тя пожела изданието, както и цялата таблоидна преса (в която по други поводи дава мило и драго да присъства поне с ред - б.а.), да бъде застигната от съдбата, сполетяла карикатуристите във френското списание „Шарли Ебдо".

 

„Заслужавате съдбата на френския вестник! Да ви разстрелят дано", изрепчи се бургаската простакеса в личната си страница във фейсбук. Как ли Златка реши да принизи френската трагедия и темите, по които са работили покойните вече карикатуристи, със собствения си жалък живот на евтина метреса?

 

Отговор на този въпрос не ще се намери, той може да се роди единствено в главата на жена, превърнала сама загубата на детето си в пошла рекламна акция.

 

Поводът за Златкиното недоволство стана статия, в която се разкрива как неин втори братовчед е обрал апартамента й в Бургас. Плеймейтката твърди, че в това „писание" няма никаква истина, въпреки че информацията е от проверени източници, които няма да разкрием не само за да не излагаме допълнително семейството на Златка, те си имат нея и това им стига, а и защото никой не се интересува кой знае колко от историята.

 

Факт е, че Златка предпочете да сподели пред всички свои фенове във фейсбук недоволството си, вместо просто да се обади и да разкаже своята гледна точка.

 

Няма какво да се обяснява на Златка, тя така или иначе няма да го разбере. Момичета като нея, носещи гордо само пластичните си операции, ще продължат да обикалят тв студия и страници на развлекателни издания, така е по цял свят. Те имат своя срок на годност, който за Златка вече тиктака, защото когато силиконът увисне, а хиалуронът се спаружи, трябва да умееш нещичко, за да циркулираш в пространството.

 

Единствената забележка на "Всеки ден" е за „Шарли Ебдо", понеже след трагедията в Париж Димитрова се увлече по модата и си сложи профилна снимка „Аз съм Шарли", естествено на френски, който владее познайте как, уж в знак на съпричастност.

 

Хващаме се на 350 кубика силикон на бас дали Златка е знаела нещо за сатиричното издание преди атентата, или първоначално е решила, че става въпрос за модни чепици, които тя може да носи само ако някой женен мъж й ги купи.

 

Няма кой да разстреля вестника заради нея, така че не е нужно да се излага и да се сравнявай с наистина смели каузи. Подобни жалки фигури като плеймейтката все пак съществуват благодарение на жълтата преса.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Кака Пепа
преди 3 години
-1
кет, беше ясно, че си простакеса, но сега го доказа! В този сайт има само жалки комплексари! Наистина Златка е глупава жена, но този материал е пълна помия... ще умрете в злобата си хора! Никога няма да сте щастливи, ако сте толкова злобни!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Болни ли сте?
преди 3 години
-1
Златка, че е проста - проста е! НО ТАЗИ СТАТИЯ Е ДЪНОТО И ХОРАТА, КОИТО Я ХАРЕСВАТ Е ЯСНО ЗАЩО Я ЧЕТАТ! ГОСПОДИ, КОЛКО ЗЛОБА И ПРОСТОТИЯ ИМА НА ТОЗИ СВЯТ! ВИЕ СТЕ НЕНОРМАЛНИ, АКО ТОВА ВИ ХАРЕСВА! ОПОМНЕТЕ СЕ ХОРА, БЪДЕЩЕ ЩАСТЛИВИ, УСМИХВАЙТЕ СЕ! НЕ СЕ НАТОВАРВАЙТЕ С ПРОСТОТИИ!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Diana
преди 3 години
-1
HOT ARENA SA PRAVI I NE SA VI VINOVNI TAZI JENA I HLOPA DAKATA I DA MU E JAL NA TOZI GLUPAK DETO SI E NAPUSNAL JENATA
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
соня
преди 3 години
-5
прекрасна статия.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
shhh
преди 3 години
-2
малоумна свиня,за ква се взе тая грозница,отвратителна е ,мъжкарана груба,грознаааа и кво зее на тая снимка .на никой не му е приятно да гледа мръсната и зейнала уста бълваща простотия
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
stela
преди 3 години
-1
Страшна глупачка е тая Златка! Най-смешното е като глупачки като нея започнат много да си вярват и да се мислят за умни... занимавала се с благотворителност, била много одухотворена и още какви ли не глупости само с едничката цел да я пишат... А защо не и заведете вие на тази смешка някое дело за тъпотиите които говори?!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
кет
преди 3 години
-2
БРАВО,ХОТ АРЕНА!Ето това е статия!С голямо удоволствие я прочетох от край,до край Опитайте,да бъдете винаги така точни в изказа си,толкова хапливи,когато е необходимо и заслужено,без злобни подмятания,а журналистически премерено.......браво,браво,браво! Като започна от Николета,мина през всички след нея,и стигна до Кучкова....неискам да коментирам тези жени,избрани за МИС ПЛЕЙМЕЙТ,всички знаем как! За това не се иска интелект,а да си с точните хора,на точното място!!НАЛИ!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ники
преди 3 години
-2
Ахаххаа боже тази халтура наистина се взима много на сериозно. Не и стигна цяла България да и се подиграва а сега си навлича и нови главоболия. Е все пак и се отдели 10 минути време та да се заговори отново за нея.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени