Златко Баретата върти бизнес с елени и глигани

1885
23 Февруари 2017, 13:00Златко Баретата смени подземния свят с големите ловни полета. Сочения за Златомир Иванов — Баретата, се е отдал на отглеждане на глигани и елени, научи HotArena.

Бизнесменът от известно време върти преуспяващ бизнес с ловни стопанства. Той наема различни райони в Стара планина и ги населява с елени и глигани.


След това организира лов, а желаещите да участват в него си плащат предварително. Интересът към местата е много голям и постоянно има желаещи да отстрелят някое от животните на подземния свят.

Самият Златимир е изключително добър стрелец, свидетелстват запознат. И дори споделят клипове в мрежата като доказателства, пише "Галерия".

Мястото за разселване на дивите животни не е случайно—в планините около родния град на Иванов—Гурково.

Именно там израства Баретата и до ден—днешен свързва живота си с това място. В региона не е тайна, че роднините му продължават да живеят там.

Местните не са го виждали сам да идва, но не изключват да е гостувал инкогнито там.
Като цяло ловните дружини в региона не са новост. Те често обикалят въоръжени с пушки и стрелят по вълците, за да не слизат в равнината. Случвало се да срещнат и мечки, но много по-рядко.

За глиганите пък се поставяли специални хранилки, за да могат авджиите да ги дебнат по-лесно за отстрел. Териториите на Баретата обаче са достъпни само за хора със солидни финансови възможности.

А и екземплярите, които си плащали да ловуват били впечатляващи.

В края на януари се навършиха четири години от стрелбата срещу баретата пред Съдебната палата в столицата. Той едва оцеля тогава, но след 4 часа кърпене, докторите най-накрая успяха да го спасят.

Иванов все още не се е възстановил напълно, но е минал пред стотици рехабилитации и доскоро се придвижваше с бастун. От скоро се движи на два крака, но накуцва зловещо.

Разследването за атентата срещу него обаче отдавна е спряно, а поръчителят и извършителят не са открити.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени