Златотърсачката Камелия заряза щерката на Данчето Христова (Подробно за гадния удар)

https://hotarena.net/laifstail/zlatotarsachkata-kameliia-zariaza-shterkata-na-dancheto-hristova HotArena.net
Златотърсачката Камелия заряза щерката на Данчето Христова (Подробно за гадния удар)

След като загуби дядо си, оказа се, че щерката на Йорданка Христова - Ивана, преживява нов удар. Приятелката й Камелия я зарязала по най-бруталния начин дни преди кончината на Григор Стоичков без никакво обяснение. Златотърсачката й написала само бележка и си вдигнала чукалата, научи HotArena.

Търканията между бившето гадже на Люси Дяковска и Ивана почнали заради общото заведение - „Девет\", което двете дами откриха преди година. Бутиковото кафе работело на тотална загуба, макар да се намирало в центъра на София - улица „Иван Вазов\" 9. Въпреки атрактивните цени, с които Ивана и Камелия гледали да подбиват конкуренцията, в заведението все се навъртали лесбийки, с което отблъсквали клиентите с хетеросексуална ориентация. „Първо дойде фалитът на кафето, а после и финалът на връзката им\", коментирали запознати с отношенията между двете, пише \"Всеки ден\".

Смъртта на Григор Стоичков, който все пак прости на внучката си, че е лесбийка, вместо да сплоти крепките отношения между Камелия и Ивана, съвсем ги отдалечила. „Точно когато Ивана се нуждаеше от подкрепата на половинката си, тя я изостави. Дори не й звънна да я успокои, да я попита как е. Затова и Ивана не ще да я вижда повече\", коментира отлично информираният ни източник. За да успокоява дъщеря си, Данчето Христова денонощно стояла при дъщеря си. Единствено я оставила за 2 дни миналия уикенд, когато трябваше да вземе участие в джаз фестивала в Банско. Христова много настоявала да вземе щерка си със себе си, но момичето дори не искало да си покаже носа навън след раздялата с Камелия.

Все пак първата публична връзка на Ивана беше с ексгаджето на Люси Дяковска. Двете изкараха няколко години заедно, това е била и първата й сериозна връзка. Затова и Данчето Христова трепери, че ще й трябват месеци, преди детето й да преживее раздялата. Йорданка планирала да я заведе в Куба, където все още била радушно приемана, но засега Ивана се дърпала от каквито и да било излизания.

2 Коментара

loty

преди 7 години

Не Ивана,а онази златотърсачка Камелия трябва да се срамува и да се крие.За Камелия легенди се носят, каква мръсна използвачка е и долна интригантка.Да се радва,че се е отървала от гадната мръсница.Само гледа,къде да се впие и да живее на гърба на хората.Ивана ,радвай се на живота и ходи с гордо вдигната глава.Не си заслужава да страдаш за тая отрепка Камелия

Коментирай

diana

преди 7 години

mi lesbiski kurvi da go duhat i dvete

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.