Злепостави ли Алисия сина си Валерко и себе си като родител? (Вижте с какво се похвали, та чак пусна и видео)

https://hotarena.net/laifstail/zlepostavi-li-alisiia-sina-si-valerko-i-sebe-si-kato-roditel HotArena.net
Злепостави ли Алисия сина си Валерко и себе си като родител? (Вижте с какво се похвали, та чак пусна и видео)

Фолк певицата Алисия заяви, че е от онези майки, които „документират“ в снимки всичко първо в живота на своите деца, узна HotArena!

 

По този повод показа публично на какво се е научил Валери – младши. Синът на Божинов вече знае как сам да си връзва връзките на обувките, а родителката му лети от щастие.

 

„И аз, като всяка майка, се вълнувам и впечатлявам от всичко първо в живота на сина ми. И се старая да го \"документирам\", за да остане хубав спомен за него след време!“, написа изпълнителката в Instagram профила си.

 

Всъщност детето е вече във втори клас и ако на нея й се струва нормално, и това й дава повод за гордост, то други смятат, че доста късно е успяла да научи хлапето на тази техника.

 

Олеее, чак сега ли, бе? Те на 5 годинки децата го правят сами“, гласеше един от коментарите на потребители под видеото с Валерко.

 

Или не е имала време да свърши тази работа по-рано, или пък малчугана не е имал желание да разгадае „схемата“.

 

„За една година все се е случило да му се развърже обувката в училище. Тогава кой ли я е вързвал, щом той чак сега е овладял как точно става?“, питат форумци.

 

 

39 Коментара

lili

преди 8 години

много сладко и мило по -добре от голи гъзове

Коментирай

jenn

преди 8 години

Мислех, че Хотарена не толерира обиди към деца... явно само коментиращите нямат право...<br />(Да, не толерираме и няма да толерираме. Къде в тази статия видяхте обиди? Бележка на Админ)&nbsp;

Коментирай

нямам думи

преди 8 години

Николето не те е срам! То е ясно че няма да спреш да плюеш Алисия въпреки, че тя не те отразява, но да обиждаш и детето е вече прекаленоо! Та това дете е дете и на оня, за който твърдиш че е любовта на живота ти. Не те е срам! как може да си толкова злобна?

Коментирай

??????????????????????????

преди 8 години

Аууууууууууууу НиколетАрена колко сте злобниииииииииии, до там ли опряхте едно дете да коментирате! И виждам че от всичките коментари имаше един малоумен естествено от един Николеткин фен и естествено вие само него сте цитирали! Абсолютно необективни, пристрастни и лицемерни сте, само се чудя плаща ли ви оная от Караджово или го правите безплатно и сте си такива с малки и злобни душици, чието най-голямо постижение е анонимността в един пиклив жълт лъжлив сайт?!!??!?!

Коментирай

Мария

преди 8 години

Николета,твоето дете в 15.00 ч обикаляше по центъра на Пловдив с баба си на 39 градуса.Това дете на 3 години нетрябва ли да спи по това време?

Коментирай

Ами всички детски обувки сега са с лепенки и ако това са първите му обувки с връзки,ясно е,че сега ще учи да ги връзва. Защо не коментирате другото-колко е възпитано детето и не противореч

преди 8 години

Коментирай

катерина кокс

преди 8 години

Прекрасно ,умно и красиво дете,отглеждано с много любов,внимание и топлина!Вие се изложихте много Хот Арен,с тази статия!Като няма как да засегнете майката с тъпите си поръчкови статии,се опитвате да го направите засягайки детето и..........УДРЯТЕ НА КАМЪК!

Коментирай

ha

преди 8 години

6e q vidim Nikol,6e q vidim.....kato gledam mamicata i,edva li 6e moje da pishe i 4ete do 3-4-ti klas..A vie ste tapaci da pishete za dete...

Коментирай

Teri

преди 8 години

TAQ S KVO SE GORDEE CHE DETETO I STANALO VTORI KLAS I NEMOJE DA SI ZABURJE OBUVKITE.NA 5 GODINKI VECHE DECATA GO PRAVQT TOVA! ! ! ALISIO SKRII SE NQKUDE DURTA CHANTO. I AKO ZABELEJETE E ZAPOCHNALA DA SI PISHE STATUSITE TIP NIKOLETKAAAA

Коментирай

ooo

преди 8 години

To da si zle e lesno...Ain6ain ne e progovoril do 4-tata si godina,Tova nqma ni6o ob6o s talanta i inteligentnostta na deteto.Vajnoto e,4e maika mu,go gleda,griji se za nego,obi4a go i ne go izpolzva za reklama....Vsqko dete ima silni i slabi strani.....Nikoleta s k'vo da se gordee,4e deteto i vse drugi hora go gledat dokato tq darji marku4a na Shishi ili dokato se dupi ....navsqkade..malko o6e i 6e vidite kak 6e napravi da6erq si kasi4ka,neukata,neobrazovana,zla,podmolna i bezdarna,bezpardonna i s nikakuv talant (osven da lapa) ciganka...6e pojiveem,6e vidim sa kazali horata...

Коментирай

ooo

преди 8 години

I nqma tip Nikoleta..Tip Nikoleta sa prostitutkite po magistralite.Do gusha mi doide da q izkarvate,4e e izmislila toplata voda.Ne otkrila-izmislila.Tq izmisli 4ernata kosa,kadricite,gramati4eskite greshki,cvetqta,dumata MURSHA,pak tq zameni "Q" s "E".Tq izmisli roklite i 4ervenite ustni.Pak tq,izmisli kosata na kok,o4ilata,vireneto na kraka i aromata na koza..Ae 4ezvai zaedno s Pa4a Lozanova.Pisna mi

Коментирай

&

преди 8 години

Факт е, че е закъсняло с усвояването на тази дейност, но нека не съдим детето, нито Алисия. С такива родители какъв интелект да очакваме? Сигурно баба и вуйчовците още му бършат дупето, понеже мама е феймъс и много заета с чалготеките и пиарите.

Коментирай

mac

преди 8 години

След месец става на осем това дете. В опитите си да се направи на интересна не допуска, че може да го изложи и засрами пред връстниците му.

Коментирай

беавос

преди 8 години

На 8 години да не можеш да си връзваш връзките на обувките.Евала!!!

Коментирай

кво доживяхме

преди 8 години

Ебати грижовната майка за пример.Щом до 8 годишна възраст това не го е научила да прави.А памперси още носи ли?Или има време докато стане на 18?!

Коментирай

хотлайната пак изтерясват на тема Алисия хохохо хахахха

преди 8 години

Алисия се е доказала отдавна като страхотна майка. Грижовна, любвеобилна и отговорна. Детето е много възпитано, спокойно. Е, така е за разлика от други тази жена знае как да съчетае професионалните си ангажименти и тези с отглеждането на сина си ;) за разлика от други за които е хоби да хайманосват, и да го приемат като ангажимент а детето може да почака. Валери младши един ден със сигурност ще се гордее с майка си.

Коментирай

ама ти пък

преди 8 години

Ама че въпрос, ама ти сериозно ли си мислиш че тази жена знае кога трябва да спи едно малко дете . Дали трябва да спи или не дете на 3 годинки по обед едва ли госпожата Лозанова е запозната и изобщо знае отговора.

Коментирай

1

преди 8 години

Не си им в къщата за да твърдиш, че е добра майка.

Коментирай

what?

преди 8 години

32-33 номер с лепенки? Къде видя бе джанъм?

Коментирай

mira

преди 8 години

А дали знае да си бърше сам и дупето?

Коментирай

Bobo

преди 8 години

Хотарена са пак безпристрастни и етични, що се отнася до отношението им към децата. Директни обиди няма, но противни намеци, стига само и само да не засягат щерката на Перката. Ако там някой изрази критика, веднага загриженият и грамотен админ се включва. То хубаво сте си продали топките, ама защо толкоз евтино, бе джанъм?

Коментирай

Ww

преди 8 години

Може би иска да покаже,че му е купила нови обувки,след онзи гнусен репортаж на първия учебен ден на малкия,

Коментирай

jenn

преди 8 години

Че тя цялата ви „статия“ е обида към Валери.

Коментирай

гбкхй

преди 8 години

А бе кретени Валери е на 6 септември ще навърши 7. Роден е 2009 гидина идиоти глупави. Изливайте си злобата по онези които ползвад децата си само за ПР не тук където има истинска любов и загриженост

Коментирай

jj

преди 8 години

2008 izvinqvam se

Коментирай

.......

преди 8 години

Детето е родено 2007г. Майка му го каза в ефир. Кой месец е не знам, но жената едва ли е излъгала за годината.

Коментирай

giss

преди 8 години

Ще навърши 7, а от две години ходи на училище. Кретенке, май ти си за психиатъра!

Коментирай

Hehe

преди 8 години

Вие май нямате деца???? Дъщеря ми е на 7г и Не може да връзва обувките си още... Опитва се,но й е трудно,...така че не се правете на можещи и знаещи... Когато имате деца ще разберете .. И да,сега му е времето да се научи...

Коментирай

Начална учителка

преди 8 години

Искрено се учудвам как пишещите тук говорят за нещо, което не знаят – явно, за да оплюват, иронизират и хейтърстват. Учениците до 2 или 3 клас НЕ МОГАТ сами да си вържат обувките! Винаги преди и след час по физкултура учителките помагат с платненките и кецовете! Затова и в час по трудово възлите се учат в 3 клас – това са особеностите на псиомоторното развитие на децата!

Коментирай

jeni

преди 8 години

pochti vsichki deca nosqt obuvki s lepenki za po-lesno. kakvo tolkova

Коментирай

мая

преди 8 години

"Начална учителке", дъщеря ми е в 4-ти клас. От както тръгна на училище не само, че си връзва обувките, къпе се сама и си приготвя ядене като се прибере вкъщи. Така и нейните приятелчета. Много е самостоятелна и страшно се гордея с нея. Защо трябва да се ръкопляска на незнаенето и неможенето? Не е само да го учиш на кифленски муцуни и да си прави селфи. Разбира на компютри и таблет, но не умее елементарни неща. И от това очаквате мъж да стане. Виновна е майката, че е толкова елементарна и повърхностна, не детето.

Коментирай

Майче,от 2-ри до 4-ти клас разликата е огромна...

преди 8 години

Тя и дъщеря ми на 7год.може да си намаже филийка и да си стопли мляко,ама чак да си върже обувките още й е трудно. И не виждам как това влияе на възпитанието????

Коментирай

голяма гордост

преди 8 години

на 6 или 7 има ли разлика тъпачко??? факт е,че Алисия няма за какво да се гордее.По-добре да се скрие и да му купи обувки с лепки.Паперса дали е махнал,а???

Коментирай

Tuk vseki se bie v gardite chie dete e po po nay......

преди 8 години

Vie v chas li ste be xora .......izobshto imá li nujda da se komentira.Vsiako dete se nauchava v opredelen period ot jivota si .Típichno po balgarski vzexte da se iztakvate..

Коментирай

до Мая

преди 8 години

Мая замисли се кой е елементарен? Също така и че от дете до дете има разлика, като добавим, че има деца със забавена обща и фина моторика. Акъл не ми го побира, как може да коментирате и да обвинявате родител или дете? За да го помести в профила си, и да сподели, че се гордее с него, значи има причина да се гордее с това. То е наистина едно много сладко и мило дете, поне от снимките и клиповете, които е споделяла с него. Доколкото знам детенцето е индиго- деца, за които се вярва, че притежават специални, необичайни и понякога — свръхестествени черти или способности Какви майки сте, що за хора сте? Поне замълчете, защото всеки на този свят си носи кръста, вие също!

Коментирай

точен коментар

преди 8 години

Точно, в днешно време обувките за деца са повечето с лепенки и родителите ги предпочитат, заради по-лесното справяне на децата с това.

Коментирай

.........

преди 8 години

Казвал ли ти е някой калко си злобна и дребна душица? казвал ли ти го е? Как не се усещаш , че си под всеки коментар макар и под различни имена и символи? Ти си едно лишено от каквато и да е човечност същество. Долно, елементарно, злобни и крайно първично-повърхностно. Ти си една пълна нещастница! Чета ти коментарите тук и недоумявам, как и защо се създават такива нищожества!?! Може би сте наказание за вашите родители! За родител мога да си представя , какъв сте. Идиот!

Коментирай

М. ГрозНева

преди 8 години

Защо не проучиш, на какво е научила дъщеря си твоята колежка и приятелка Николета и кога ? Намира ли време за детето си, макар и не работеща , не се спира от чекнеш...и брадаци. Ти деца имаш ли или си педерас?

Коментирай

AZ!

преди 8 години

Ахааххааххааххахаах баси полемиката баси чудото баси олигофрените сте в тоя сайт, твърде ми е ценно времето за да изчета всичките малоумни коментари по повод "най-важното, животоспасяващо и велико чудо неземно" на тоя свят, а именно връзване на връзки за обувки.....а и като се има предвид, че всичките лайняни коментари си приличат, става ясно че пак некоя 15 год. пикла фенка на г-ца Зарязаната се е развихрила, докато чака своя "Валери Божинов" на кон нафукан с Олд Спайс да им падне в краката и да ги води в Найт Флайт на по едно уиски с кола.......Обаче не е зле като слезнете на земята спешно да потърсите професионална помощ. че злобата ще ви довърши - кой тогава ще духа по кенефите в Найт Флайт редом с Николетка :)

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.