Злоупотребите с алкохола си казаха думата! Калин Терзийски вече не може да вдига „самолета“

1948
21 Април 2017, 14:01


Алкохолът все още не е довършил Калин Терзийски, но успешно е ликвидирал креватните му умения, узна HotArena.

 

 

От няколко месеца насам ексцентричното перо не води никакъв интимен живот заради системното си прекаляване с огнената вода. Близки на писателя са сериозно притеснени за здравето му, тъй като Калин не спира да прекалява с алкохола и дори на няколко пъти заяви, че единственото нещо, което иска в този момент, е да умре, за да плачат близките на гроба му. Терзийски не виждал смисъл в живеенето, заради което се самоубивал с литри алкохол в дома си, пише „Таблоид“.

 

 

И макар желанието за живот на Кайо да е умряло, то не е угаснал меракът му за любов. Вследствие на погълнатите галони със спиртни напитки обаче писателят станал импотентен и не можел да се възбуди от каквото и да е. Дългокосият автор пробвал креватни игри с няколко партньорки, но при всичките самолетът не се вдигал. Още по време на връзката му с Елен Колева Терзийски изпитвал полова немощ, заради което я подсилвал с природни билки като бабини зъби, а на няколко пъти гълтал и хапчета виагра, които обаче също били безсилни.

 

 

Въпреки проблемите с либидото, Калин не желаел да търси професионална помощ. От сутрин до вечер той се наливал с алкохол, като абдикирал от всякакви задължения и тържествено обявявал, че цели да сложи край на живота си с пиене, та да бъде запомнен като именит и велик автор.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени