Зловещ слух! Една от най-известните фолк звезди заразена със СПИН? (Ясно ли е коя е?)

13006
02 Юни 2016, 11:34


Изключително популярна фолк певица е заразена с ХИВ вируса, който причинява СПИН, научи HotArena. Става въпрос за една от най-оборотните дами на чалгата, която взима по няколко хиляди лева само за едно нощно участие. Жестоката новина, разтърсила средите на тъпаните и кларнетите, в последните седмици е вдигнала на бойна нога цялата гилдия и всички трескаво търсят коя е носителката на вируса. 
 
Източници на „Всеки ден“ разкриха името на заразената певица, но от етични съображения oт изданието предпочитат да го спестят на читателите, за да не предизват отлив от музиката й, която няма нищо общо със здравословното й състояние. Разкритието тръгва от други две колежки на гласовитата дама, които уж й се пишели приятелки, но не успели да запазят тайната й дълго.

Серопозитивната чалгаджийка научила случайно, че е заразена. Тя разбрала страшната вест по друг медицински повод в края на зимата, когато й били направени подробни изследвания в болница. Певицата била в потрес и едва не припаднала в медицинския кабинет. След като я уведомили, че вероятно е заразена още преди 3-4 години, тя се плеснала по челото и заявила, че категорично няма спомен кой точно може да е причинителят на заразата. Вероятно от този момент насетне тя е спала с десетки мъже, които е възможно също да са прихванали ХИВ вируса, допускат медици.

Все пак чалга звездата била далеч от развитието на СПИН и с помощта на поддържащи медикаменти от последното поколение, които са достъпни безплатно и у нас, успявала да увеличи броя на белите кръвни телца и така да живее съвсем спокойно.

Това, че е заразена, не означава, че ще умре. Този вирус може да е в организма 20-30 години, без това да причини СПИН. Просто трябва да е със стабилен имунитет и да си пие лекарствата непрекъснато.

Само няколко седмици, както твърдят словоохотливите й дружки, тя била в депресия, защото си мислела, че със страшната диагноза животът й свършва и няма да може да създаде никога семейство. Това е и причината да слезе от сцената за известен период от време, докато се окопити от бруталната истина, впила се в съзнанието й завинаги.

Във фолк гилдията обаче никак не били спокойни за собственото им здраве, като се имат предвид многобройните и разнообразни връзки, които певците и певиците въртят помежду си от години, като много от тях сменят партньорите си буквално през седмици.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
steisi
преди 2 години
-3
Ако е вярно, според мен е Лияна.Тя доста време не беше пускала песни, а и иваше там някакви здравословни проблеми.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ааа сменихте снимката
преди 2 години
-1
Да не ви съди Ванеса браво на вас, тая счерната рокля вече не я знам коя е
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
123
преди 2 години
-7
Гальо, Гальо завистлива жено, до там ли падна ма пача, да плащат подобни мерзки статии за Преслава.Завистта направо те е побъркала!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Joni Mnemonik
преди 2 години
-12
Преслава изглежда като болна от спин. Дано не е тя.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
i zashto ste snimali vanesa?
преди 2 години
-1
Tq beshe omujena, zlepostavqte q tazi snimka e na vanesa govori bivshata, mnogo ste dolni
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени