Зловещо! Киро Скалата изплува върху труп: Мъжът на Мейзер работеше за бившия на Мая Илиева

https://hotarena.net/laifstail/zloveshto-kiro-skalata-izpluva-varhu-trup-majat-na-meizer-raboteshe-za-bivshiia-na-maia-ilieva HotArena.net
Зловещо! Киро Скалата изплува върху труп: Мъжът на Мейзер работеше за бившия на Мая Илиева
Киро Скалата изплува върху труп. Забравеният културист реши да трупа популярност върху смъртта на Николай Димов – загадъчно загиналия съпруг на Анита Мейзер, научи HotArena.

Бившият мачо разкрива, че мъжът на скандалната миска е работел за мутри, като бившия на Мая Илиева – Ники Шванца.

„Николай бачкаше за Шванца. Хвалеше се как бие хората и как се занимава с бандитска дейност. Може и да е лъгал, защото във Варна всеки се прави на мафиот”, допълва още той.

Скалата споделя, че веднага се хванал на първоначалната версия на Анита, че съпругът е бил убит от двама души, които нахлули в дома им и имали контакт със съпруга й, часове преди смъртта му.


Малко по-късно тя заяви, че по време на забавления в спалнята той се е удушил, а после твърдеше, че е станал жертва на нелеп инцидент.

„Анита звънна в 3 през нощта. Трепереше и вика „Много сериозно нещо стана. Трябва да викаме полиция и лекари. Намерих Николай убит”, разказва още Киро Скалата.

Той споделя, че веднага извикали полиция и продължава да защитава бившата си изгора. „Анита има американски паспорт и пари. Можеше веднага да избяга.

Освен това няма физическата сила, да убие Николай – та тя е 50 килограма. Четирима човека да се хванем, не можем да преборим животно като него”, казва още Скалата

Анита е напълно адекватна. Не взема наркотици”, твърди още бившия фитнес инструктор. Той споделя, че се е срещнал с Мейзер в хотел на Августин Пейчинов и веднага я поканил за шоуто си „Фитнес Мания”.

След това дори записва два клипа с нея, като в комплекса й е наемал преди време апартамент, но има две собствени жилища и е категоричен, че не е живял никога на неин гръб.

2 Коментара

Мартин

преди 7 години

Кирчо, ти не си никаква скала, а меко лайно!

Коментирай

SSS

преди 7 години

не само меко , а и много миризливо........хаааааа

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.