Зловещо! Плешив и беззъб модел предизвика фурор в модните среди! (Вижте стряскащи снимки, не са за хора със слаби сърца)

3033
08 Септември 2015, 13:51


Моделката с  генетично заболяване, лишило я от коса и зъби, се смята за секссимвол, а фотографите се възползват от нейната уродливост, разбра HotArena.
27-годишната Мелъни Гайдос е доста далеч от идеала за модел. Дори е доста далеч и от определението „нормален”. Жената е родена с ектодермална дисплазия – генетично заболяване, засягащо растежа на зъбите, косата, костите и хрущялите.
Основната цел на Гайдос е не да шокира света и да предизвика съчувствие или промяна в отношението към болните от тази зловеща болест. Тя просто иска коренно да промени живота си, който досега е бил изпълнен изцяло с подигравки относно външността й, пише „България днес”.
„Мечтая да стана модел, искам да позирам. Ще направя всичко възможно да сбъдна мечтата си!", споделя нахъсано Мелъни и не се отклонява с нито крачка от начертания път.
От малка е била наричана „вещица” и сравнявана с анимационния герой Гаргамел (влезте в галерията и се уверете сами в приликата!).
Гайдос няма нито един косъм върху главата си и нито един зъб в устата си, но това не й пречи да се смята за сексимвол. Тя шокира не само на фотосите в близък план, но и на тези в цял ръст.
Моделката не се свени да позира гола и да показва плоските си гърди. Както става ясно, Мелъни се приема такава, каквато се е родила, и не иска и да чува нито за пластични операции, нито за перуки, нито за протези.
„Хората ме питат как се яде без зъби. Е, спортисти без крака тичат по маратони… Всичко е въпрос на възприятие.”, признава тя. Именно заради това Гайдос се възприема като сексапилна. Така смята, че ще накара и другите да я възориемат по друг начин, различен от очевадния.
Макар и извън всички граници на професията, а и на простата естетика, актовата моделка жъне невероятен успех по целия свят. Тя запълва една нова ниша в модния бизнес, непокътната досега, и дава хляб на всички фотографи, искащи да блеснат с шокиращи кадри.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени