Зорко следят крадливата Елена Поптодорова, когато влиза в родните бутици! Размина се с условна присъда за задигнатото кремче

1376
12 Май 2017, 16:06


Заловената да краде скъпа козметика  от безмитен магазин на летището във Варшава Елена Поптодорова действа като червен плащ на разярен бик на продавачките в елитните софийски бутици, узна HotArena.

 

 

Бившата посланичка в Америка се завърна безславно в България след срамната случка в Полша, но репутацията й на чевръста крадла още дълго време ще я преследва.

 

 

Продавачка в тузарски столичен бутик в хотел „Маринела” преди дни се видяла в чудо, когато в магазина за дизайнерски дрехи влязла самата Елена Поптодорова. Според думите й, дипломатката опитала да я пропъди  от себе си, обяснявайки, че само разглежда и няма нужда  от съвети. Въпреки това продавачката не се  отделила  от нея, докато не се върнал колегата й  от бутика.

 

 

Подобна зорка охрана  от страна на продавачки Елена Поптодорова среща навсякъде, където влезе, признават познати на някогашата преводачка на Тодор Живков.

 

 

Същевременно „ Уикенд” научи  от полски журналисти, че Елена Поптодорова ще бъде осъдена условно, тъй като няма криминално досие и друг път не е била залавяна да краде, поне не и в Полша. Тя ще трябва да плати глоба, която варира между 1000 и 3 000 злоти, тоест между 237 и 713 евро. Ако пак бъде заловена да краде на територията на Полша, тогава може да бъде осъдена и на ефективен затвор.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени