Зорница Линдарева 10 часа на системи (Виж какво каза за припадъка си при Гала)

2359
06 Ноември 2014, 12:07


Зорница Линдарева е била на системи в продължение на 10 часа след гостуването си при Гала, узна HotArena.net.

 

Моделката колабира малко след края на интервюто от нерви и недохранване, като веднага бе извикана Спешна помощ.

 

„Някои моменти ми се губят, започна да ми прилошава още по време на разговора, а след края на интервюто ми причерня пред очите. Целият вторник изкарах на легло, няколко системи ми вляха, чак вечерта ме пуснаха да се прибепа при семейството си. Вече съм по-добре”, сподели Линдарева.

 

Според специалистите Зорница е изгубила временно съзнание от психическо пренатоварване, превъзбуда и не на последно място от глад. В деня преди да бъде изгонена от зрителите на формата, Линдарева не сложила дори един залък в устата си. През първата нощ на свобода също забравила да се нахрани, тъй като била толкова изтощена емоционално, че се видяла с родителите си за кратко и си легнала да се наспи.

 

Малко след влизането си в Къщата до понеделник вечерта манекенката е била подложена на интензивен курс с медикаменти за укрепване на психическото й състояние. Психоложката на формата Ани Владимирова три пъти седмично е контактувала с Линдарева, за да я стабилизира. До тези мерки се е стигнало, тъй като Зорница на няколко пъти повръщала в тоалетната приетата храна, пише „Уикенд”.

 

Това всъщност е характерно за хората, които страдат от булимия. При нея болните развиват маниакален страх от напълняване, свързан с психически проблеми. Специално при моделката тези проблеми са още от пубертета й, когато заради хипертония започнала да преяжда с висококалорични храни. Те обаче довели до рязко напълняване, а борбата с него чрез всевъзможни вредни диети и глад, съсипала здравето на Линдарева.

 

По препоръка на специалистите Зорница ще продължи посещенията си при психолог поне още няколко месеца, за да успее да стибилизира напълно и здравето си, и психиката си. Линдарева сама поискала да продължи сеансите при Ани Владимирова. „Не ме интересува колко пари ще ми струва. Омръзнах си на себе си цял живот да имам проблеми. Трябва да се променя кардинално”, обявила бившата любовница на Тачо.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени