Зорница Линдарева разбила куп семейства

2612
27 Септември 2014, 11:58


За Зорница Линдарева има един най-предпочитан тип мъже. И това са женените господа! Манекенката сама се похвали във „ВИП Брадър”, че е развела един от благоверните си, който имал 17-годишен брак, научи HotArena.net.

 

Красавицата обаче спести факта, че е разрушила семейството и на още един бракуван господин, този път с 20-години брачен живот, разказаха пред „Всеки ден” запознати с нескончаемите й любовни подвизи., пише в. „Всеки ден“.

 

Подвизаващата се като уж успешна моделка Линдарева се запознала с близо 15 години по-възрастния мъж в обща компания и набързо го омаяла. Тя приложила всичките си женски хитрости и успяла да му влезе ,,под кожата”.

 

 „Той беше сериозен мъж с дългогодишен брак и дете. Кръшкаше на жена си, но никога преди това не си е и помислял да се разведе, всичките му извънбрачни връзки си оставаха само авантюри”, разкриват приближени до любовника на скандалната Зори.

 

Няколко месеца след началото на връзката им, баровеца толкова хлътнал, че накарал жена си да напусне общия им апартамент и поискал развод. Според информаторите ни, именно най-мразената съквартирантка във „ВИП Брадър” убедила бизнесмена да разтури брака си.

 

Двамата дори са живели заедно в продължение на половин година, като през това време Зорница похарчила значителна част от парите му.

 

„Той изцяло я издържаше финансово, но тя прекали! Постоянно му дрънчеше пари за нещо. Искаше да го излъже да й купи апартамент, но като видя, че не е толкова щедър, започна да си търси нов спонсор”, споделят източниците ни.

 

След няколко месеца съвместен живот с нея, мъжът я зарязал и се върнал при бившата си съпруга с подвита опашка. „Разбра що за стока е Зорница, но му трябваше близо година, за да осъзнае, че не е читава и е с ниска ценностна система”, коментират приближени до един от бившите любовници на Линдарева.

 

Следващата връзка на брюнетката отново била с женен мъж, който също развела, разказа самата тя пред съквартирантите си в риалитито. Освен двете разбити семейства, мъжемелачката щеще да разбие и трето – това на Жени Калканджиева и Тачо.

 

Моделката бе любовницата на младежа в продължение на няколко месеца, а той дори напусна законната си половинка.

 

„Сигурно има още цял куп разбити семейства заради тази уруспия! Няма спирка пред нищо”, кълнат я озлочестени съпруги.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени