Зорница Линдарева се върна при стар любовник (Двамата с Иво Редбула вече си пиянстват заедно)

2573
22 Октомври 2015, 14:10


Зорница Линдарева отново спи с Ивайло Тодоров, познат повече като Иво Редбула, узна HotArena.

 

Репортер на „Всеки ден“ засече двойката в един от столичните супермаркети, където двамата си пазаруваха храна. Те бяха във видимо неадекватно състояние, въпреки че часът бе едва 21, а моделката през цялото време се хилеше безцелно и едвам се държеше на краката си.

 

Линдарева и бизнесменът вече на няколко пъти се събират и разделят, като последната им раздяла бе в началото на май. Летните месеци „кака Зорче“ изкара без възрастния си любовник, но не се спря да търси богат спонсор. След като не намери подходящ богат заместник на прехвърлилия 60-те съсухрен мъж, моделката отново се е върнала при първия вносител на световноизвестната енергийна напитка в началото на септември.

 

Съседи на бизнесмена издадоха пред изданието, че двамата редовно пиянстват заедно и рядко изтрезняват. Когато репортерът ни засече влюбените да си пазаруват в хранителния магазин, те отново бяха наблегнали на алкохола, а храната бе оскъдна. Зорница бе без грим и далеч не хващаше окото. Тя бе облечена раздърпано и без прическа, но със „светещи“ от изпитите чашки алкохол очи. Впечатление на репортера ни направи и фактът, че тялото на Линдарева е далеч от манекенските пропорции и изглежда увиснало, което оправдаваме с болестта й – булимия.

 

Ужас, целият магазин ги забеляза! Хубаво, напили са се, но поне да не парадират с това и да го правят достояние на всички!“, коментираха потресени продавачки в хипермаркета.

 

Линдарева едвам се държеше на краката си, като периодично беше придържана и подкрепяна от Тодоров, който също беше видимо пил, но поне не се люшкаше из щандовете на магазина. След като й помогна да стигне до лъскавото му БМВ 5-ца, той седна зад шофьорското място и двамата отпрашиха в неизвестна посока с мръсна газ.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Gildas
преди 2 години
0
And we think that it’s not helpful for there to be flotillas that try to provoke actions by entering into Israeli waters and creating a situation in which the Israelis have the right to defend thaevelsesGazmn waters != Israeli waters what’s she trying to peddle?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени