Зорница Линдарева в ролята на слугиня и любовница! (Вижте как грозното пате се е превърнало в лебед)

14192
22 Септември 2013, 17:10


В миналото любовницата на Тачо Зорница Линдарева съвсем не е била това, което виждаме в момента, разбра HotArena.net.


Нашумялата напоследък манекенка, която временно отне съпруга на Жени Калканджиева, в миналото е била доста пухкава и сигнално руса тийнейджърка. Въпреки излишните си килограми, „кака Зорче“  и тогава е събирала мъжките очи. Носила се е с маркови дрешки, които били осигурени от заможните й родители.


Моделката е учила в кв. „Люлин“ (97-мо СОУ), където още преди завършването си е вплела в мрежите си сина на първия български космонавт Георги Иванов. Иван Иванов дори бил кавалер на пищната тогава девойка на абитуриентския й бал.


Теглото на Линдарева тогава е достигало до 90 кг., което било голям комплекс за нея, споделят съседи от квартала. За период от 10 години грешницата толкова се е променила, че единственият й отличителен белег в момента е фамилията й. Фиданката, която сега виждаме, е резултат от много спорт и екстремни диети. Освен тези познати методи, за сегашната й визия, също е допринесла й пластичната хирургия. Източници споделят, че само в устата й са „имплантирани“ пари, с които съвсем спокойно човек може да си купи „Мерцедес“, пише в. „Уикенд“.


Освен силикона в устните и гърдите, Зорница е махнала и плаващите си ребра. Диетите докарали на моделката сериозни здравословни проблеми. Била е на границата между булимията и анорексията, но наскоро спомена, че този неприятен за нея момент вече е останал в миналото.  


Влизайки в живота на светските личности, Зорница съвсем забравила приятелите си, с които е отраснала, разказват дружките й от кв. „Люлин“.


За тези, които изобщо не я познават, стана ясно, че грешницата Зорница се е грижила подобаващо за блудния мъж на Жени Калканджиева, и още по скандално – за детето й. Изпирала и гладила дрехите им, готвила любимите им гозби.


Запознанството на Стефан и Зорница се случило на детска площадка. Манов е впечатлил моделката с дълбоката си откровеност, още в самото начало не е прикрил факта, че е женен.


30-годишната любовница втрещи зрителите на „Горещо“ с твърдението си, че Калканджиева сама е събрала „прилежно“ багажа на сина си, когато съпругът й е обявил, че се изнася и взима със себе си и детето. Жени бе споменала в интервю, че си е мислила, че тогава Тачо е отишъл при приятел, а „кака Зорче“, както я наричал малкия Жорко, спомена, че се е знаело предварително при кого всъщност е (при нея).


По думите на манекенката стана ясно, че има голям опит в ролята на втора цигулка. Неведнъж е имала връзка с женени мъже. Дори признава, че в повечето случаи тя е била зарязваната, но въпреки това Линдарева поддържа на доста високо ниво самочувствието си.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
lelee
преди 4 години
-3
Момиче,аз съм майка и ще съжалявам ако имам такава дъщеря.Ти не спря да се хвалиш ,че си любовница на този на онзи и то със страхотно задоволство ,засрами се,стъпи на земята и престани да разваляш семейства!Дано да намериш някои които да те обича и дано господ никога да не ти дава такава дъщеря като тебе!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
anonim
преди 4 години
-1
Не стига че е много грозна и сега, ами със самочувствие, както и спокойно споделя как неведнъж е любовница. На всичкото отгоре, щом има толкова парички, да си оправи нослето поне, че е "не стой под стрелата". А иначе мнението ми за нея е "тъпа, люлинска к****чка" със самочувствие, но без покритие. И тя се бори за нейните 5 мин слава - да я дават по тв, и то в Горещо, че преди това кой знаеше коя е Зорница?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
някой си
преди 4 години
-1
Така!Че била грозна видяхме но не можах да разбера кое всъщност й е разхубавеното освен невероятно голямото й самочувствие и как не я е срам да си показва самодоволната мутра в ефир и с гордост да обявява как е развалила едно семейство и гледала 3 дена чуждото дете на една жена която живота й е разбит благодарение на един женски индивид който не може да си затваря краката навреме и вечно е течение там!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
16
преди 4 години
-1
Грозна патка си е и сега!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Пари хвърлени на вятъра
преди 4 години
-1
Грозното пате го видяхме, а къде е лебедът?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
mm.
преди 4 години
-2
Mnogo e zle, milata!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени