Зорница Линдарева за изчезването си: Бях в Турция часове преди атентата! Изтрила си Фейсбука заради баба си (Подробности)

3536
28 Февруари 2017, 18:00


Медиите наскоро гръмнаха, че Зорница Линдарева е изчезнала безследно и никой нищо не е чувал за нея в последно време, напомня HotArena.

 

 

Бившата моделка обяснява в интервю, че постоянно си триела фейсбук профила, след което го пускала за кратко и после отново го премахвала. Щом прочела, че е изчезнала, се обадила на баба си най-напред, за да не се притесни. Всъщност изчезва от социалната мрежа пак заради баба си – преди време жената прочела, че внучката й си изгорила лицето, а към статията била приложена снимка на Зорница от личния й профил. Написаното нямало нищо общо с действителността, но възрастната дама била силно разтревожена.

 

 

Линдарева разказва и за приключенията си в Дубай, тъй като имаше слухове, че се е преместила там. Тя обяснява пред „Шоу“, че просто обича да ходи там и посещава арабското емирство почти всяка година, но не е заживяла там.

 

 

Говори и за честите си посещения в Турция, които доведоха до слуховете, че ще приема Исляма. Такова намерение всъщност Зори няма. „Стана така, че тръгнах от там за България няколко часа преди да се случи атентатът в Рейна“, разказва тя за последното си посещение в южната ни съседка.

 

 

Линдарева изтъква, че покрай нея нищо интересно няма – нито женитби, нито разводи. В момента набляга върху четенето на руска литература по темите философия, психология и езотерика.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени